Elbistan Belediyesi’nden Kaynarca Göleti açıklaması

Elbistan Belediyesi’nden Kaynarca Göleti açıklaması

Elbistan Belediyesi, Kaynarca Göleti üzerinde yaptığı sahil düzenleme çalışmaları sonrası oluşan görüntü kirliliği nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kirliliğinin su tahliyesi sebebiyle oluştuğunu ve geçici bir durum olduğu ifade edildi.

18 Haziran 2020 - 03:03

Eski güzelliğini kaybeden ve geçen süre zarfında ilgisizlik sonucunda bataklığa dönüşen Kaynarca havzasının doğal güzelliği, Elbistan Belediyesi’nin 5 aylık bir çalışması sonrası tekrar gün yüzüne çıkmıştı.

Yeni hizmet yılında da peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılan Kaynarca Göleti’nde oluşan görüntü kirliliği için açıklama yapan Elbistan Belediyesi, çalışmalar tamamlandığında eskisinden daha güzel bir görüntü oluşacağını vurguladı.

Açıklamanın devamında, “Kaynarca Göleti’mizde geçtiğimiz yıl başlattığımız çalışmayı 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak gölet alanımızı tamamlamıştık. Bu yıl ise yapılacak sahil düzenleme çalışmaları sebebi ile su tahliyesi başlamış ve ağaç yapraklarından oluşan bir görüntü meydana gelmiştir. Gölet’imizdeki çalışmaların sağlıklı ilerlemesi için suyun belli bir seviyeye düşürülmesi gerekmektedir. Yapımı devam etmekte olan sahil ve peyzaj düzenlemesi ile Kaynarca Gölet’imiz eskisinden daha güzel bir görüntü ile siz değerli hemşehrilerimizi misafir edecektir” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...