Elbistan’ın Yolları Büyükşehir’le Yenileniyor

Elbistan’ın Yolları Büyükşehir’le Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en işlek arterlerinden Ahmet Karacabey Caddesi’nin asfaltını baştan uca yeniliyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla cadde yenilenen yüzüyle Elbistanlıların hizmetine sunulacak.

10 Ağustos 2023 - 05:31

200 Milyon TL’lik Yol Yenileme Yapılacak

Şehir merkezinin en işlek caddelerinde asfalt atağını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de ulaşımı iyileştirmek için çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’nca çalışma gerçekleştirilen adreslerden birisi de Elbistan’da ilçe merkezinin en işlek arterlerinden Ahmet Karacabey Caddesi oldu. Ticaret ve sosyal donatı alanlarına ulaşım sağlayan, yaya ve araç sirkülasyonun yoğun olduğu caddenin asfaltı baştan uca yenileniyor. Asfalt çalışmalarının ardından gerçekleştirilecek yol çizgi, sinyalizasyon ve levhalandırma uygulamalarıyla ulaşım konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarılacak arter yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulacak. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ilçelerde ulaşımının iyileştirilmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Fatih olgun.
    8 ay önce
    Yapsın da kim yaparsa yapsın büyüğü küçüğü farketmez.
  • Ali
    8 ay önce
    Çok iyi olur elbistanda depremden öncede yolların hali haraptı depremle birlikte o*** yollarda gitti çok iyi olur umarım ilçenin 4 bir yanı tertemiz yollara kavuşur
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x