Elbistan Kaymakamlığı’ndan koronavirüs açıklaması: Vaka...

Elbistan Kaymakamlığı’ndan koronavirüs açıklaması: Vaka sayıları arttı

Elbistan Kaymakamlığı, Elbistan'da bir düğün salonunda yapılan düğün ve öncesindeki kına gecesinden kaynaklı olarak koronavirüs vaka sayılarının arttığını açıkladı.

13 Temmuz 2020 - 03:33

Elbistan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklama göre; “İlçemiz merkezindeki bir düğün salonunda yapılan düğün ve öncesindeki kına gecesinden kaynaklı olarak Covid-19 vaka sayılarında artışlar yaşanmıştır.

İlçe Sağlık Müdürlüğümüz konuyu hassasiyetle takip etmekte, filyasyon ekiplerimiz gerekli bütün saha çalışmalarını yapmaktadır. Olayla ilgili gerekli tedbirlere uymamak ve kamu sağlığını tehlikeye atmak suçundan, düğün sahipleri ve ilgili işletme hakkında idari ve adli işlemler başlatılarak gerekli cezai işlemler uygulanacaktır.

 Vatandaşlarımızdan ve işletme sahiplerinden, Covid -19 konusunda alınmış olan bütün karar ve tedbirlere hassasiyetle uymalarını, sosyal mesafelerini korumalarını ve maske takma kuralına azami gayret göstermelerini, cezai müeyyidelerle karşılaşmamaları ve kurumlarımıza yardımcı olmaları bakımından konunun hassasiyetine önem gösterilmesini bir kez daha rica ediyoruz. Kamuoyu bilgisine saygı ile duyurulur.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın