Emeklilere Bayram müjdesi
Reklam

Emeklilere Bayram müjdesi

SGK ile bankaların promosyon pazarlığı devam ediyor. Bankalar 3 yıl için 600 lira teklif etti fakat SGK 900 lira'da ısrar ediyor. Bayrama kadar anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

15 Haziran 2016 - 04:25

Emeklilere promosyonda son viraja girildi. 11 milyona yakın emekliye banka promosyonu ödenmesi için pazarlıklar sürüyor. Edinilen bilgiye göre; bankalar, "3 yıl için 600 lira civarında ödeme yapabiliriz" diyor. Ancak bu teklifi de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kabul etmiyor. SGK'nın bu rakamın 900 liraya çıkarılmasını istediği belirtiliyor. Bu nedenle görüşmelerin sonuçlandırılmadığı, önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulacağı ifade ediliyor. Yeni görüşmede bankaların teklifini yükseltmesi, anlaşmanın da Ramazan Bayramı'na kadar yapılması bekleniyor. Anlaşmanın sağlanmasının ardından, SGK bankalar ile protokol imzalayacak ve emekliler için promosyon dönemi başlayacak.


PEŞİN VERİLECEK
Emekliler anlaşılan tutarı 3 yıllık dönem için alacak. Bu süre içerisinde emeklinin promosyonu aldığı bankayı değiştirmemesi gerekecek. Promosyon için emekliye kredi kartı ve kredili mevduat hesabı gibi şartlar sunulamayacak. 3 yıllık ödemenin peşin olarak tek seferde mi yapılacağı, yıldan yıla 3 eşit taksitte mi verileceği anlaşmanın sonuçlanmasıyla belli olacak... Kaynak:Takvim

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu Belediyesi İlçe Merkezinde Büyük Dönüşümü Başlatıyor: Sokak Sağlıklaştırma Projesi Hayata Geçiyor
Dulkadiroğlu Belediyesi İlçe Merkezinde Büyük Dönüşümü...
Kahramanmaraş’ta Depremzedeler Tevekkeli Köy Evlerine Yerleştirildi
Kahramanmaraş’ta Depremzedeler Tevekkeli Köy Evlerine...