Erdağ Dumlupınarspor’un tadı tuzu yok

Erdağ Dumlupınarspor’un tadı tuzu yok

Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsil eden Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 11 Nisanspor'a 3-0 mağlup oldu.

18 Ekim 2017 - 01:25

Sezona kötü bir başlangıç yapan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor Ligin 4. Haftasında Şanlıurfa deplasmanından da eli boş döndü. Kahramöanmaraş’ı yeni bir yüz ile temsil eden Erdağ İnşaat Dumlupınarspor Bölgesel Amatör Ligin 4.haftasında 11 Nisan 1 Nolu sentetik sahada 11 Nisanspor ile oynanan mücadeleden de mağlubiyetle ayrıldı. Müsabakanın 17.dakikasında Genç futbolcu Ömer’in aldığı darbe ile bileği kırılması ile yara alan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 42. Dakikada kalesinde gördüğü golle geri düştü. Ani ataklarla Konuk ekip Erdağ İnşaat Dumlupınarspor’a baskı yapan 11 Nisan ekibi 42.dakikada Sercan Özdem'in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatarak 2. Yarıya rahat başlangıç yaptı. İkinci yarıda Teknik patron İbrahim Uyduran koordinesinde takımda kan değişikliğine giden ve yerinde değişikliklerle toparlanmaya çalışan konuk ekip Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 2. Yarı da oyunda dengeyi kurarak atak yapmaya başladı. Çekişmeli geçen ve oyun anlamında denge kurmaya çalışan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor’da 70.dakikada Hafinin sakatlanması ile sahada 3 oyuncu değişikliğini kullanılması ile oyunda 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Zorlu karşılşamada Sahada 10 kişi kalan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ev sahibi 11 Nisanspor’un tecrübeli golcülerinden Adem Karahan ve Hakan Gümüş'ün gollerine engel olamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.

 

ALDIĞI KÖTÜ SONUÇLAR TADIMIZI BOZDU

Sezona Yeni bir isim ve yeni bir kadro ile başlayan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ekibi aldığı şok sonuçlarla taraftarını hüzüne boğarken lifdeki görüntüsü spor kamuoyuna tad vermez oldu. Geçtiğimiz sezonlara göre geçen yıl haricinde 2 takımlı bulunan Kahramanmaraş BAL’da 2017-2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş’ın 2 takımı yer alıyor. Geçen sezon olduğu gibi 12 grup birincisi aralarında play-off maçları yapacak ve 9'u 3. Lig'e yükselecek. Her grupta son iki direkt düşecek. Ayrıca her ilin kendi içinde düşme statüsü olacak. Katılacak takımların 89'u geçen sezon BAL' da yer alan takımlardan, 61'i yerel liglerden BAL'a yükselen takımlardan, 10'u ise geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor. Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan bu yana ikinci defa bütün takımlar kent merkezinden olacak. Bölgesel Amatör Lig kurulduğu ilk sezon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Elbistanspor’un birlikte mücadele ettiği ligde Belediyespor 3. Lige yükselmeyi başarmıştı. Bu süreç içerisinde kent merkezinden hiçbir takım Bölgesel Amatör Lige yükselmedi. Bu sezon ise ikisi de kent merkezinden olmak üzere Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ve 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Ligde boy gösteriyor. Ligin ilk haftasını BAY geçiren Kahramanmaraş’ın Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ilk maçında 62 Pertekspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta kötü bir başlangıçla ev sahibine 3-0 mağlup olmuştu. Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsil eden Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ilk maçını kayıpla kapatmıştı. 2. Maçında da kendi evinde kayıp yaşayan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 4. Hafta maçında Şanlıurfaya 11 Nisandan da 3-0’lık mağlubiyetle dönüş yapması BALDa tadı olmadığına gösterge oldu. Deplasmanda n mağlubiyetle dönüş yapan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor Ligde hiç puan alamazken Şanlıurfa Temsilcisi 11 Nisanspor ise Ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 7 puanla 4.sırada yer alıyor.

 

11 NİSANSPOR 3 ATTI, 3 ALDI

Şanlıurfa’yı BAL Liginde temsil eden 11 Nisanspor bu hafta Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile karşı karşıya geldiği karşılşamadan da 3 puan çıkarttı. Oynanan kritik karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergileyen Şanlıurfa Temsilcisi ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da rakibine oranla kontrolü elinde tutan ve gol arayan taraf 11 Nisanspor oldu. 11 Nisanspor maçın ikinci yarısında 2 gol daha atarak sahadan 3-0 galip ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Sarı yeşilliler aldığı 3 puan ile birlikte puanını 7’ye yükseltti ve 4. Sıraya yerleşti. Kahramanmaraş Temsilcisi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ise henüz puanı yok ve son sırada bulunuyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x