Erdağ İnşaat Dumlupınarspor yokları oynuyor

Erdağ İnşaat Dumlupınarspor yokları oynuyor

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, kendi sahasında Gaziantep Temsilcisi Araban Belediyespor ile karşı karşıya geldiği maçta mağlubiyete dur diyemeyerek 0-2 mağlup oldu.

24 Ekim 2017 - 19:58

Batıpark Futbol sahasında gerçekleşen karşılaşmada Erdağ İnşaat Dumlupınarspor maça hızlı başladı ve gol yollarında Ahmet Ak, Mustafa Göl ve Avni Can Kirişci ile yüklense de gol bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-1 kayıp etti. İlk yarısı Gaziantep Araban Belediyespor’da Cemal Deliktaş’ın geliştirdiği pozisyondan golü buldu. Maçın ilk yarısında açılan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor bastırdı ama golü bulamadı. 2. yarıda ise Gürkan ile sahneye çıkan Gaziantep temsilcisi 2. golü buldu.

Kendi sahasında ve taraftarı karşısında ilk daha önemli bir sınava çıkan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor istekli başladığı karşılaşmada rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen istediği oyunu sahaya yansıtamayarak Malatya İnöünü Üniversitesine 0-2 mağlup olarak sınavdan geçemedi. 

 

İLK GOL CEMAL’İN!

Oldukça centilmen geçen ve müsabaka öncesi müsabakanın ilk yarısında Erdağ İnşaat Dumlupınarspor gol yollarında Ahmet Ak ve Avnican Kirişçi ile yüklendi. İlk golü Gaziantep Temsilcisi Araban Belediyespor Kahramanmaraşlı futbolcusu Cemal Delişktaş ile kayıt etti. Ceza alanında Aytunç’un ortasına cevap veren Camal golü kayıt ederek oyundaki skor dengesini bozdu. Ev sahibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor aradığı golü ise baskılı ataklara rağmen bulamadı. Sağlı sollu atakların gerçekleştiği ataklarda gole ulaşamayan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor sahasında taraftarına karşı iyi oynadığı ve 3 pozisyonu gole çeviremedi ve ilk yarı Konuk ekibin 0-1’lik üstünlüğü ilke sonuçlandı.

 

2. YARI HIZLI BAŞLADI

İlk yarıya göre daha önemli ataklara imza atan Erdağ İnşaat Dumlupınar sağ kanattan Avnican ile Sol kanatta ise Ahmet ile baskılı ataklara imza atarken bir türü gole imza atamadı. Baskılı ataklarını son vuruşlarında etkisizleşen Erdağ İnşaat Dumlupınarspor defansif hatalarına maruz kalırken rakibin kontra ataklarına dur diyemedi.

Ev sahibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor karşı baskılı bir oyun sergileyen konuk ekip Araban Belediyespor Rakibin açıklarını bularak rakip ceza alanında boşluğu 55. dakikada Gürkan gole çevirerek farkı 2’ye çıkardı. Sahada oyun anlamında centilmenlik yok olurken sahada sert müdahaleler ve kartlar havada uçuşmaya başladı. Sert oyun sahada hakimlik kurduğu karşılaşmada her iki takımda gergin futbol oynarken sahada oyun durması ile duran toplar ile ataklar çoğaldı ama sonuç değişmedi. Kendi sahasında ve taraftarı karşısında önemli bir sınava çıkan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor istekli başladığı karşılaşmada istediği oyunu sahaya yansıtamayarak konuk ekibin ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 0-2 mağlup ayrılarak taraftarını hüsrana uğrattı.  

 

MAÇIN KARNESİ

Stadyum; Batıpark

Hakemler; Faruk Küstül(Hakem), Mehmet Şenkaya(1. Yardımcı Hakem),  Esma Aydın(2. Yardımcı Hakem), Muhammet Ziya Aras(4. Hakem)

Erdağ İnşaat Dumlupınarspor; Mehmet Enes Besnili, İbrahim Akgül, Hanefi Sıddık Demir, Serkan Koçarslan, Mustafa Göl, Barış Korkmaz, Gökhan Arslan, Ahmet Ak, Avnican Kirişci, Emre Aslan, Salman Acar

Araban Belediyespor: Raifcan Gürsoy, Mehmet Doğan, Emrah Akşit, Enes Filiz, Aytunç Öden, Gürkan Er, Ferhat Oğuz, Rufat Mammadov, Cemal Deliktaş, Yusuf Özlem, Furkan Dumlu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x