Erkoç: Düşmanlara en iyi mesaj birliktir!

Erkoç: Düşmanlara en iyi mesaj birliktir!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, demokrasi nöbetinin 13’üncü gününde, yine demokrasi meydanında konuştu. Erkoç, Türkiye üzerinde kötü emelleri olan düşmanlarımıza en iyi mesajın tüm halkın birliği ve birbirine sıkıca kenetlenmesi olduğunu söyledi.

28 Temmuz 2016 - 16:03

Türk halkının darbe sevdalılarına karşı dik duruşunun dünyaya Türk’ün gerçek gücünü gösterdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, “13’üncü günde burada dünyaya mesaj veriyoruz. Artık Türkiye’ye bu şekilde cuntacı çeteleri, teröristleri, hainleri kullanarak saldırmak isteyenlere işte bu meydan en büyük mesaj” dedi.

Türk halkının dik duruşu sayesinde FETÖ’nün dağıtıldığını ifade eden Erkoç, şöyle konuştu: “Hamdolsun bu birlik ve beraberlik sayesinde, bu onurlu duruş sayesinde, bu iman dolu duruş sayesinde bu Fetullah çetesi paramparça olup dağılmıştır. Saygıdeğer hemşerilerimiz bu haşhaşiler, bu asil millete kalleşçe saldıran gaddarca, zalimce bu milletin üzerine ateş kusan bu zalimleri lanetliyoruz.  Allah’ın izniyle sizler; nasıl yüz yıl önce kahraman ecdadımız, Sütçü İmamlar, Arslan beyler, Rıdvan Hocalar, Senem Ayşeler nasıl durduysa Kahramanmaraş omuz omuza bugün aynı şekilde aynı duruşu göstermekte!”

Olay günü İstanbul’da olduklarını ve hain darbe girişimini haber alır almaz, sokağa çıktıklarını dile getiren Başkan Erkoç, şunları söyledi: “Yemek sofrasında oturuyorduk. Duyar duymaz hemen onurlu bir şekilde bu milletin onuru için bu milletin geleceği için bu milletin asil milletin, bu ülkenin sömürge olmaması için, bu ülkenin, başka milletlerin, başka ülkelerin boyunduruğu altına girmemesi için meydanlara çıktık. Yüz yıl önce ay yıldızlı al bayrak, şu kaleden 1 günlüğüne indiğinde; canıyla çocuğuyla, eşiyle, kardeşiyle, kanıyla hücum eden bir ecdadın torunu olarak biz de meydanlara yürüdük. Havaalanına yürüdük. Bu milletin tüm evlatlarını gördüm ben orada. İstanbul’da her kesimden kardeşimiz, her siyasi görüşten, Türkiye’nin her renginden insan omuz omuza darbeciye karşı yürüdü. Cuntacıya karşı yürüdü! Ruhunu satmışlara, kahraman ordumuzun içine sızmış teröristlere karşı yürüdü. Asil milletimizin, asil ordusuna sızan bu teröristlere hep beraberce saygı değer Cumhurbaşkanımızın önderliğinde aziz milletimiz, kahraman polislerimize, kahraman askerlerimize ve bunlara karşı olan hep beraber bir duruş gösterdik ve artık bizim duruşumuz dünyaya örnek oldu. Dünyanın birçok yerinde birçok ülkeyi sömürge haline getirenler var ya işte onların artık sadece Türkiye’de değil dünyada saltanatları sarsılmaya başladı hamdolsun. Birçok ülkede bu sizin duruşunuzu örnek alacak.”

Dünyaya karşı çok güzel bir birlik mesajı verdiğimizi kaydeden Erkoç, “Milli irade, bizim onur ve şerefimiz. Milli iradeyi siz oluşturmaktasınız. Her dönem seçim dönemlerinde gidersiniz kararınızı verirsiniz. Bizleri, siyasi partileri, iktidara getirirsiniz. Yani söz ve yetkide sizde. İşte birileri bu söz ve yetkiyi çalmaya kalktı. Bunlara izin verecek misiniz? Vermeyeceğiz. Bu ülkede iktidarları, milli iradeyi ancak siz değiştirirsiniz. Bu Ülkenin sizlerin parası ile alınan uçakları, helikopterleri, tankları çaldılar bu teröristler! Çalarak sizin iradenize tecelli etmiş oldu. Her görüşte fikirden insanın temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisini bombaladılar! Cumhurbaşkanının bu ülkeyi temsil eden külliyesini bombaladılar! Bu ülkenin yüzde 52 oyu ile seçilmiş, dünyada en yüksek oy oranıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına kasettiler” şeklinde konuştu. (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi