Erkoç: Mazlumları kucaklayalım!

Erkoç: Mazlumları kucaklayalım!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tarihte büyük medeniyetler kurmuş Türk milletinin, her zaman mazlumların yanında yer aldığını belirterek gerek muhacirlere gerekse kendi milleti içindeki mazlumlara sahip çıkılmasını istedi.

05 Haziran 2017 - 17:02

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Çağlayancerit’te verdiği iftar yemeğinde konuştu. Ramazan ayının maneviyat açısından hassas bir ay olduğunu ifade eden Erkoç, “Gönül coğrafyamızda büyük yaralar var. Suriye’de, Irak’ta, Uzak Doğuda, Myanmar’da, Afrika’da insanlar hunharca katledilmekte. Belki dünyanın görmediği en büyük zulümler yaşanmakta. Tabi Türkiye olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dünyaya örnek bir insanlık dersi verilmekte hamdolsun. Bu mazlumlara kucak açmış, bu tarihi görevi muhacirlere Ensar şefkati ve merhameti anlayışıyla bağrına basmakta. Hamdolsun. Biz, büyük bir milletiz. Tarihte büyük medeniyetler kurmuş, bugün de aynı görevi üstlenmekteyiz” dedi.

Anadolu topraklarının mazlumların baba ocağı haline geldiğini dile getiren Erkoç, şöyle konuştu: “Bu mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bu mazlumları bir kere daha kucaklayalım. İlçemizde, mahallemizde oturanlara ziyaretlerde bulunalım. Sadece dışarıdan gelenlere değil, kendi vatandaşlarımıza da öksüzlere, yetimlere daha çok merhamet gösterelim. Onlarla daha çok beraber olalım, inşallah. Onları davet edelim, kapılarını çalalım. Onlara, dayanışma ruhunun en güzel örneklerini gösterelim. Çünkü buna ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.” Mazlumların, gariplerin duasına millet olarak ihtiyacımız olduğunu kaydeden Başkan Erkoç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Saygıdeğer Çağlayanceritliler! Sizler, alın teriyle ekmek kazanan gerçekten örnek insansınız. Alın teriyle sofranıza ekmek götüren Çağlayancerit’in güzel insanlarının her şeyin en güzelini yapacağına inancımız tam. Ben dualarımızın kabul olmasını diliyorum. Sevdiklerinizle, ailelerinizle nice bayramlara ulaşmanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu gönül coğrafyamızdaki acıların da durmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Büyükşehir olarak sizlere hizmet etmenin şerefini yaşamaktayız. 2017’de inşallah Çağlayanceritimize başta yol olmak üzere çok önemli hizmetler yapmaya devam edeceğiz.”

KIZILSEKİ: BÜYÜKŞEHİR DEĞERLİ HİZMETLER YAPIYOR!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan sonra kürsüye gelen Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, büyükşehir belediyesinin çok değerli hizmetler yaptığını belirtti. Kızılseki, şunları kaydetti: “Başı rahmet, ortası bereket ve sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’in ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm Müslüman coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbime bir kez daha hamd ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum; bu güzide iftar sofrasının etrafında bizleri bir araya getirdi. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi artırdı. Tüm ekibine ve kendisine şahsım ve tüm Çağlayanceritliler adına şükran duygularımı ifade ediyorum. Tabi Büyükşehir Belediye Başkanım ilçemizde ve tüm il genelinde çok değerli hizmetler yapmakta. Bunca hizmetin arasında artık geleneksel haline getirdiği bu tür ikram organizasyonlarıyla da birbirimiz arasındaki kaynaşmayı, kardeşliği, birlikteliği, beraberliği de artırıcı bu tür sosyal faaliyetleriyle hepimizin bir kez daha gönlüne girmiştir. Ben kendisine bir kez daha şükran duygularımı ifade ediyorum.” Kızılseki konuşmasına; Arif Nihat Asya’nın dua şiiriyle konuşmasına son verdi. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı