Erzinspor’la hazırlık maçı iptal

Erzinspor’la hazırlık maçı iptal

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da yeni transferler ilk kez taraftarı ile 12 Şubat stadında buluşacağı Erzinspor hazırlık maçı iptal edildi.

09 Ocak 2017 - 07:13

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor 8 Ocak 2017 pazar günü saat 14:00'de 3.Lig 1.Grupta ilk yarıyı 24 puanla 9.sırada bitiren Akdeniz bölgesi takımı Erzin Belediyespor ile 12 Şubat stadında yapacağı hazırlık maçı iptal edildi. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor kulüp müdürü Mehmet Tıraş, iptal edilen müsabaka hakkında '' Kahramanmaraşspor'lu oyuncularımızın birçoğu 3 günlük iznini geçirmek üzere İstanbul'a gitmişti. İstanbul'da aniden bastıran kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildiği için oyuncularımız Kahramanmaraş'a gelemediler. Bizde 8 Ocak 2017 pazar günü oynayacağımız Erzin Belediyespor hazırlık maçını iptal etmek zorunda kaldık'' dedi.

 

GÖRÜMCELİK MAÇI İPTAL EDİLDİ

2. Lig Beyaz Gruptaki Temsilcimiz Kahramanmaraşspor 2. Yarı hazırlıkları kapsamında 12 Şubat Stadyumunda 3. Lig ekibi Erzin Belediyespor ile hazırlık maçı yapacaktı.  Kahramanmaraşspor'da yeni transferler ilk kez taraftarı ile 12 Şubat stadında buluşacağı Erzin maçında Kahramanmaraşspor'a destek İçin bilet satılacak ve destek toplayacaktı. Bu doğrultuda bilet bastıran ve Gençlik Hizmetlerinden izin alan Kahramanmaraşspor 8 Ocak 2017 pazar günü saat 14:00'de 3.Lig 1.Grupta ilk yarıyı 24 puanla 9.sırada bitiren Akdeniz bölgesi takımı Erzin Belediyespor ile 12 Şubat stadında hazırlık maçı Kahramanmaraşsporlu futbolcuların izin doğrultusunda İstanbulda Ailelerinin yanında olması sebebiyeti ile İstanbul'da aniden bastıran kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildiği için oyuncular Kahramanmaraş'a gelemedikleri nedeni ile iptal edildi.

 

BİLET SATILACAKTI

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'a yardım için bu hazırlık maçında kapalı 5 tl maraton ise 1 tlden bilet satılacaktı. Kahramanmaraşspor İçin Gün Birlik Günü kampanyası adı altında daha önce seyircisiz oynanan Hacettepe maçına bilet satılmıştı yine taraftarın yoğun ilgisi bekleniyor. Erzin Belediyespor'u Kahramanmaraşspor'un efsane kaptanı ve eski teknik direktörü Recep Aydemir çalıştırıyor. Yeni transferlerin ilk kez taraftarı karşısına çıkacağı mücadelenin bilet fiyatları daha sonra açıklanacaktı ama Futbolcuların izinde olduğu İstanbul'da aniden bastıran kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildiği için oyuncular Kahramanmaraş'a gelemediler ve maç iptal edildi.

 

TRANSFERLER DAHA SONRA TANITILACAK

Hazırlık maçı ile Taraftarının önünde görücüye çıkacak olan Kahramanmaraşspor’un transferinde kadroya dahil edilecek olan sporcular şehre geldiğinde basın yolu ile taraftarına ve şehir spor camiasına tanıtılacak. Bilindiği gibi Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Diyarbakirspor'dan tecrübeli oyuncu Fatih Şen ile anlaştı. Kahramanmaraşspor da transfer hareketi devam ediyor. Orta sahaya etkili bir isim arayan kırmızı beyazlı ekip uzun yıllar PTT 1. ligde forma giyen Fatih Şen ile anlaştı. Takımın kampına katılan tecrübeli oyuncu artık Kahramanmaraşspor için ter dökecek. Bunun yanı sıra Temsilcimiz Kahramanmaraşspor savunmaya takviye yaptı. Evren Horozal imzayı attı. Kırmızı beyazlı ekip stopere tecrübeli bir oyuncu aldı. Son olarak Muğlaspor forması giyen başarılı oyuncu sert ve agresif oyunu ile dikkat çekiyor. Usta oyuncu güçlü fiziği ve kesici özelliği ile de ön plana çıkıyor. Muhammed Atan sonrası savunma da takviye isteyen temsilcimiz Feyyaz ve Evreni birlikte kullanacak. 2. yarıya iyi başlamak isteyen temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Buğsaşspor’dan sağ kanat oyuncusu Serbay Yağız’ı da transfer etti. Kampa katılan Serbay ile ön sözleşme imzalandı. Kırmızı beyazlı temsilcimiz eksik görülen mevkilere peş peşe takviyeler yapıyor. Daha önce kaleci, stoper, forvet ve ön liberoya transfer yapan temsilcimiz sağ kanat transferini de bitirdi. Serbay Yağız, Konyaspor altyapısında yetişti. Daha önce Hatayspor, Buğaşspor, Konya Anadolu Selçukspor gibi takımlarda da forma giydi.

 

HAVA MUHALEFETİ DOLAYISI İLE TOPLANAMADILAR

ikinci yarı hazırlıklarını 10 gün süren Antalya kampında yapan 3 günlük izinin ardından 7 ocakta kendi tesislerinde toplanamadılar. 8 Ocakta Erzin Belediyespor ile hazırlık maçı planlayan ve İstanbul'da aniden bastıran kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildiği için 3 günlük izinde olan sporcuların Kahramanmaraş'a gelememelerinden dolayı 2. yarı 2 etap kampı için de toplanamadılar. 7 Ocak Cumartesi günü toplanmayı planlayan Kahramanmaraşspor saat 16:00'da kendi tesislerinde yapacağı antrenman İstanbul'daki kötü hava şartları nedeniyle oyuncuların bir çoğu gelemediği için iptal edildi.   (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı