Eski 1920 Maraşspor’lu yıldıza Galatasaray kancası

Eski 1920 Maraşspor'lu yıldıza Galatasaray kancası

Bir dönem 1920 Maraşspor’da forma giyen gurbetçi futbolcu Emre Akbaba’nın peşine Galatasaray düştü.

11 Ekim 2017 - 19:48 - Güncelleme: 14 Ekim 2017 - 02:28

1920 Maraşspor, Antalyaspor’un ardından Alanyaspor'da sergilediği futbolla Süper Lig'in devlerinin radarına takılan Emre Akbaba'ya Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da talip oldu.

Ara transfer döneminde kadro zenginliğini arttırmayı planlayan Galatasaray 'da rota iç transfere döndü. Alanyaspor'da forma giyen Emre Akbaba'yı gündemine aldı. Sergilediği performansla Tudor'u etkileyen genç orta saha için Galatasaray devreye girdi. Yönetim, 25 yaşındaki 10 numara için para artı futbolcu teklifinde bulunacak.

 

GİTTİĞİ TAKIMLARDA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

2013 sezonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor adı altında Profesyonel olarak Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele etiği dönemlerde formasını giyen Emre Akbaba, oynadığı futbolla göz kamaştırarak transfer teklifleri alıyordu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, ilk profesyonellik kariyerine 2012-2013 futbol sezonu ile başlayan Akbaba 2015-2016 futbol sezonu devre arası transferinde birçok takımın transfer listesinde yer aldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor (1920 Maraşspor) profesyonel olan genç futbolcu Emre Akbaba, şimdi ise Süper Lig takımlarından Antalyaspor'dan sonra Alanyaspor’da forma giydi. Şimdi ise Süper Lig takımlarından Galatasaray için ismi geçiyor. 2012-2013 futbol sezonunda eski FIFA kokartlı hakemlerden Bünyamin Gezer sportif danışmanlığa, Erol Azgın'da Teknik Sorumlu olarak Belediyespor'da göreve getirilmesi ile ilk profesyonellik kariyeri ile 2012-2013 futbol sezonunda tanışan mavi-beyazlılar, yüklü bir bütçe ile de transfer çalışması gerçekleştirmişti. Hedefini o sezon şampiyonluk olarak belirleyen ve şampiyonluğa ulaşamayan mavi-beyazlılar, sezon sonunda tüm futbolcuları ile yollarını ayırmıştı. Yol ayrımına gidilen mavi fırtınada Akbaba, 1920 Maraşspor (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor) forması altında 15 maça çıkmış ve daha sonra ise Alanyaspor'a transfer olmuştu. Akbaba, tekrar 2014-2015 sezonunda Antalyaspor'la anlaşarak burada forma giymeye başlaması ile birçok takımın transfer listesinde yer aldı. Birçok takımla görüşme içerisinde olan Akbaba Galatasaray için adı geçiyor.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x