Eski BBP’liden sert paylaşım; sendemi projeydin Destici

Eski BBP’liden sert paylaşım; sendemi projeydin Destici

BBP eski İl Başkanlarından ve 29 Mart 2014’te Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Bekir Kılıç, eski partisinin Genel Başkanı Destici’yi yerden yere vurdu. Kılıç, “sende Cumhurbaşkanımızın yanına yerleştirilen fetöcü yaverler gibi, Yazıcıoğlu’nun yanına yerleştirilen bir projemeydin” diye sordu.

25 Temmuz 2016 - 14:57

Büyük Birlik Partisi Kahramanmaraş İl eski Başkanlarından Bekir Kılıç eski partisinin genel başkanını sosyal medyadan topa tuttu. Destici’nin gazetecilere yaptığı; “Düne kadar dünyanın her tarafında, boşta okullar olmak üzere faaliyetlerinin takdirle anıldığı, övgüyle söz edildiği Fethullah Gülen Hocaefendi'nin ABD'den örgüt başı ya da terör suçlusu gibi iade istenmesini ben gerçekten adilce bulmuyorum, ahlaki de bulmuyorum. Bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini düşünüyorum" şeklindeki açıklamasını paylaşan Kılıç; “Muhsin başkanın bıraktığı tertemiz mazisi olan bir partiyi bu terör örgütüne peşkeş çekmeye kalkarak neyi amaçlıyorsun?” diye sordu.

Dün paylaştığı sosyal paylaşım sitesi facebook’tan Destici’nin fetö terör örgütü lehine yaptığı açıklamayı sert dille eleştiren BBP eski İl Başkanı Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Kılıç paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı;

Sende bir proje miydin? Mustafa Destici!!!

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletin üst düzey yöneticilerinin yanlarına yerleştirilen yaverler gibi sende, ‘namlusunu millete çeviren bir tanka selam durmam’ diyen Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanına yerleştirilen bir proje miydin?

Destici, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Düne kadar dünyanın her tarafında, boşta okullar olmak üzere faaliyetlerinin takdirle anıldığı, övgüyle söz edildiği Fethullah Gülen Hocaefendi'nin ABD'den örgüt başı ya da terör suçlusu gibi iade istenmesini ben gerçekten adilce bulmuyorum, ahlaki de bulmuyorum" dedi.

BBP Lideri Destici, "Bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Millet iradesine darbe girişiminde bulunan, masum insanların üzerine ateş açan, milletin meclisini bombalayan bu teröristlere karşı destekleyici ve övgü dolu sözlerinle ne yapmaya çalışıyorsun? Muhsin başkanın bıraktığı tertemiz mazisi olan bir partiyi bu terör örgütüne peşkeş çekmeye kalkarak neyi amaçlıyorsun? Aslında sana soracak çok soru var Destici Efendi ama

Muhsin Başkan ve Yalçın başkan döneminde 1993-2011 yılları arasında İl Belediye Başkan Adaylığı, İl Başkanlığı ve farklı kademelerinde görev aldığım ve asla pişman olmayıp o dönemlerde mensubu olmaktan gurur duyduğum bir partiden senin döneminde istifa ettiğim ve millet iradesinin yanında durduğum için kendimle gurur duydum. Etrafında bulunan tanıdığım ve düzgün insan olduklarına şahitlik edeceğim insanlar inşallah bu saatten sonra kendi Şirketin olarak kullanmaya çalıştığın Muhsin Başkanın emaneti olan o koltuktan seni atacaklardır inşallah...Yada o güzel insan Şehit Muhsin Başkanın kemiklerini daha fazla sızlatmadan işgal ettiğin o koltuktan derhal in!!! (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi