“Esnaflarımıza her zaman çözümler ürettik”

“Esnaflarımıza her zaman çözümler ürettik”

Kahramanmaraş Terziler Ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, esnafları ziyaret ederek onlara yeni yıl hediyesi olarak takvim ve kalem hediye etti.

24 Aralık 2017 - 03:31

Terziler Ve Konfeksiyoncular Odasına bağlı esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek onlara bol kazançlar dileyen Başkan Muhlis Akkurt, “Sürekli esnaflarımızı ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ediyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz. Yeteri kadar devlet desteklerinden faydalanmaları için istişareler halindeyiz. 4 yıl boyunca bizler koltuğa oturup bağlı kalmadık, hep esnafımıza çözümler ürettik.” dedi.

 

“Her Zaman Esnafımızın Yanında Olduk”

Göreve geldikleri günden bu yana hep esnafın yanında olduklarını kaydeden Akkurt konuşmasını şöyle sürdürdü: “2014 yılında göreve geldiğimiz bugünden itibaren sürekli biz esnafımızın yanındayız. Bunu esnaflarımız biliyor. 4 yıl boyunca esnaf ziyaretlerimizi hiç esirgemedik. Onlarla dertlenip onlarla kederlendik. Esnafımızın sorunu bizim sorunumuzdur diyerek sorunları çözmek için adımlar attık. 2018 10 Ocak tarihinde odamızın seçimi var. Biz sadece seçim var diye onları ziyaret edip çeşitli hediyeler vermiyoruz. Her yıl onları ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ediyoruz. Onların sorunların dinliyoruz. Yeteri kadar devlet desteklerinden faydalanmaları için istişareler halindeyiz.”

 

“Esnafımız Gerekli Cevabı Sandıkta Verecektir”

Terziler Ve Konfeksiyoncular Odası başkanlığı sürecinde koltuktan güç almadığını koltuğa güç verdiğine dikkat çeken Başkan Muhlis Akkurt şunları söyledi: “4 yıl boyunca koltuğa oturup bağlı kalmadık. Esnafımıza çözümler ürettik. Biz esnafımıza en iyi nasıl faydalı olabiliriz onun çalışması içerisinde olduk.  Yapmış olduğumuz ziyaretler sırasında olumlu tepkiler aldık. Biz sadece oy için onların yanında olmadık.  10 Ocak 2018 tarihinde esnafımızda en güzel cevabı sandıkta verecektir.  Esnaflarımız yeni yıla umutla bakıyor. Yeni yıl milletimize devletimize hayırlı olacaktır. Hem devletimiz hem esnafımız kazançlı olacaktır.  Esnaflarımıza yeni yeni kredi imkanları sunulacaktır. Esnafın sorununu çözmek için devletimizde adımlar atacaktır.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası