Eşref Ziya, Seslendirdiği Ezgilerle Müzik Ziyafeti Yaşattı

Eşref Ziya, Seslendirdiği Ezgilerle Müzik Ziyafeti Yaşattı

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerinde, tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Eşref Ziya sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Ziya, seslendireceği ezgilerle müzik ziyafeti yaşattı.

20 Mart 2024 - 04:34

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri, tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Eşref Ziya konseriyle devam etti. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen konserde Eşref Ziya, seslendireceği ezgilerle müzik ziyafeti yaşattı. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserde dinleyiciler de telefon ışıklarıyla Eşref Ziya’ya eşlik ederek geceye renk kattı. Eşref Ziya ve saz heyeti, seslendirdiği eserler ve sahne performansıyla yoğun alkış alırken katılımcılar, etkinlik için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Tüm Dinleyicilerimize Teşekkür Ediyoruz

Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Müzisyen Eşref Ziya, “Çok uzun bir aranın ardından tekrar Kahramanmaraş’a gelmek nasip oldu. Şehrin mevcut halini görmek elbette hüzünlendirdi ancak insanlardaki mücadele aşkını görmek beni umutlandırdı. Kahramanmaraşlılara biraz da olsa neşe vermek ve dertleşmek için buradayız. Konserimize ilgi ve alaka mutluluk verici. Bugün bizlere eşlik eden tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyoruz” cümlelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x