Euro Basket’te Büyük Sürpriz! Almanlar Fransızları Eledi
Reklam

Euro Basket'te Büyük Sürpriz! Almanlar Fransızları Eledi

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turunda Almanya, Fransa’yı 84-81 yenerek çeyrek finale yükseldi. Almanya çeyrek finalde Türkiye – İspanya galibi ile karşılaşacak.

09 Eylül 2017 - 20:19 - Güncelleme: 09 Eylül 2017 - 20:53

Euro Basket 2017’de ikinci tur heyecanı devam ediyor. Turnuvada son sürpriz ise Almanya – Fransa arasında oynanan karşılaşmada yaşandı. Karşılaşmaya favori olarak çıkan Fransa, sahadan 84-81’lik skorla mağlup ayrıldı ve turnuvaya erken veda etti.

İlk çeyrek Fransa’nın 19-10’luk üstünlüğü ile sona ererken, Fransız Lauvergne bu çeyrekte takımına büyük katkı sağladı.

İkinci çeyrek ise tam bir sayı rekabeti ile geçildi. Bu çeyrekte her iki takım da hücumda çok etkili bir oyun sergiledi. Fransa ilk yarıya 40-34 üstün girmeyi başaran takım oldu.

Üçüncü çeyreğe Almanya çok üstün başladı. Farkı her geçen dakika kapatmayı başaran Almanya’da bu dakikalarda Schröder ve Theis'ın etkili olmayı başardı. Çekişmeli geçen üçüncü çeyreği Fransa bir sayı farkla 56-55 üstün tamamladı.

Son çeyrekte ise her iki takım da kazanmak için büyük bir efor sarf etti. Almanya, Theis'ın üst üste attığı kritik basketlerle sonuca giderken, Fransa ise Fournier ile bulduğu sayılarla maça tutunmaya çalıştı. Almanya, maçın bitimine 6 saniye kala Benzing'in serbest atıştan kaydettiği sayılarla skoru 84-81 yaptı. Fransa'da De Colo'nun son saniyede yaptığı 3 sayılık atış başarılı olmayınca Almanya müsabakadan 84-81 galip ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...