Ev sahipleri çileden çıktı

Ev sahipleri çileden çıktı

Kahramanmaraş'ta duvarlara yazılan yazılar vatandaşları çileden çıkarıyor. İsyan noktasına gelen vatandaşlar ev, okul, cami, tarihi eser gibi birçok duvarlara yazı yazıp kaçanların cezalandırılmasını istiyor.

18 Ocak 2017 - 09:34

Şehrin birçok noktasında bulunan ev, okul, cami, tarihi eser yapıları, kimliği belirsiz kişilerce yazılar yazılıp tahrip ediliyor. Farklı içerikteki mesajların yazılıp çizildiği duvarlar, görüntü kirliliği oluşturuyor. Gazetemize arayarak rahatsızlığını dile getiren vatandaşlar ,"Duvarlara yazılanlar gülünç görüntüler ortaya çıkarsa da bizi de çileden çıkartmaya yetiyor" dedi. Özellikle ev sahiplerinin bu durumdan oldukça rahatsız olduğu ifade edilirken, duvarlara yazılan yazılar nedeniyle yapılan masrafın yüksek meblağlara ulaştığı öğrenildi. Ev sahiplerinin gazetemize yaptığı şikayetler ise şöyle;

"Kim olduğunu bilmediğimiz kişiler gecenin bir vaktinde mahallemize gelerek yazı yazıp kaçıyorlar. Bu yüzden ev sakinleri evlerini birçok kez boyamak zorunda kaldı. Bizler boyadıkça onlar yazmaya devam ediyorlar. Gençler tarafından sevgiliye çeşitli Mesajlar yazılıyor. Ellerine ne geçtiğini anlamak çok zor. Yetkililerden bu konuda yardım istiyoruz. Artık yeter."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x