Eylül’de zirvedeki isim Ricardo Quaresma oldu
Reklam

Eylül'de zirvedeki isim Ricardo Quaresma oldu

Eylül ayında medyada en çok konuşulan takımlar, sporcular ve kulüp yöneticileri belli oldu. Beşiktaş zirvedeki yerini korurken, en çok konuşan futbolcu Quaresma, en çok koşulan kulüp yöneticisi ise Fikret Orman oldu. İşte Medya Takip Merkezi’nin Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Eylül ayı medya raporu ve aya damgasını vuran olayların detayları…

17 Ekim 2017 - 01:02 - Güncelleme: 17 Ekim 2017 - 01:06

Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftası Fenerbahçe ile Beşiktaş maçına sahne oldu. Kadıköy’de oynanan maçta Fenerbahçe attığı 2 golle maçtan galip ayrıldı. Maçta çıkan 5 kırmızı kart ve sonrasında yapılan yorumlar medyada büyük ses getirdi. Beşiktaş maçta yenilen taraf olmasına rağmen medyada toplamda 59 bin 554 habere konu olarak listenin ilk sırasına yerleşti. Siyah beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi’nde art arda gösterdiği başarılarla da adından söz ettirmeyi başardı.

 

Fenerbahçe Süper Lig’in 7 haftasında 10 puan kaybetti

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Beşiktaş maçında aldığı galibiyetle taraftarlarını sevindirdi. Sarı lacivertliler tam toparlanmışken Akhisar yenilgisi ile ağır darbe aldı. Tüm umutlarını Galatasaray ile oynanacak derbiye saklayan Fenerbahçe, Medya Takip Merkezi’nin raporuna göre 51 bin 441 haberde yer alarak listedeki ikinci isim oldu.

 

Süper Lig’in en istikrarlı takımı Galatasaray!

Süper Lig'de bu sezon sergilediği başarılı performansla sarı kırmızılı takım, ligin en istikrarlı takımı olarak anıldı. Oynadığı maçlarda henüz hiç mağlup olmayan takımda, Teknik direktör Igor Tudor’un başlangıç kadrosunda 9 futbolcudan vazgeçmemesi dikkat çekti. Bu ay adından başarılarıyla söz ettiren Galatasaray, 42 bin 569 haberle medyada en çok konuşulan üçüncü futbol takımı oldu.

 

Kulüp yöneticilerinin açıklamaları listeyi belirledi

Medyada her daim adından söz ettiren Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu ayda medyada en çok konuşulan kulüp yöneticisi oldu. Olaylı Beşiktaş  - Fenerbahçe derbisi ardından yaptığı açıklamalarda Quaresma'ya yaptığı davranışı yakıştıramadığını, Caner Erkin’ e yapılanların ayıp olduğunu, Beşiktaş’ın iki sene üst üste şampiyon olunca üçüncü kez şampiyonluğunun engellenmesi gereken bir kulüp gibi görülmeye başladığına vurgu yaptı. Fikret Orman yaptığı açıklamalarla ay boyunca adından söz ettirerek listenin ilk sırasında yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin kötü gidişi hakkında yaptığı yorumlar ile 4 bin 106 habere konu olarak listenin ikinci sırasına yerleşti. Üçüncü sıradaki isim ise 3 bin 601 haberler, şimdilerde Galatasaray’ın iyi gidişinin mutluluğunu yaşayan ve gazetelere çeşitli demeçler veren Dursun Özbek oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...