Farklı kazanabileceğimiz bir maçtı

Farklı kazanabileceğimiz bir maçtı

Devre arasında yapılan transferlerle takıma güç kattığını Konya maçında farklı skorla ayrıla bileceklerinin altını çizen Kahramanmaraşspor Teknik patronu Mehmet Bulut, “Bugün zor bir maçtı ve 2. Yarıya iyi başlamak istiyorduk. Maçada iyi başladık ve son dakikada 2. Golü bulduk” dedi.

17 Ocak 2017 - 10:52

Zor bir maça çıkacaklarının farkında olduklarını ifade eden Bulut; Maça iyi başladık ve golü ilk yarıda bulduk. 2. yarı ve devre arasında takımı uyarmamıza rağmen geri çekilmenin cezasını ödedik. Çok basit bir gol yedik, bizden kaynaklanan. Biraz daha ileri çıkmış olsak orada fire vermezdik o golü de yemezdik. Oyunun geneline baktığımızda iyi mücadele ettik, Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum ayaklarına sağlık, yüreklerine sağlık. Tabi bizim için bu maç çok önemliydi. Sezona başlarken ilk yarıda 4-0’lık ağır bir yenilgi almıştık. Bu maçın rövanşını almak istiyorduk ve almasını da bildik. Dediğim gibi daha farklı da kazanabilirdik. Kazandığımız için sevinçliyiz” ifadelerini kullandı.

“RAHAT PAS YAPIP RAHAT OYUN OYNAYAMIYORUZ”

Devre arasında takıma kazandırılan ve ilk maçta ilk 11’de çıkan Fatih Şen, takımın psikolojik olarak sitresli bir maç geçirdiğini ifade ederek şunları söyledi; “Bizim için oynadığımız maçta rakibe oranlı bizim için zor maçtı. Belki oynadığımız rakip bizim kadar sitres içerisinde değildi. Biz çok rahat oynayamıyoruz. Saha içerisinde pas yapmakta zorlanıyoruz. Tabi bu gerginlik, bu stres, yorgunluğu rakip yaşamıyor ve rahat oynuyorlar. Bizde 1-0 öne geçtikten sonra skoru korumanın azizliğine uğradık. Hocamız bize devre arasında çok uyarmasına rağmen ister istemez psikolojik olarak 1-0 bitsin oyunu tutalım diyerek savunma yaptık buna karşılık rakip iyi pas yapmaya başladı ve ardından kalemizde golü gördük. Biz savunma yapmasan belki 2. Golü de bulup rahat bir oyun oynayabilirdik ama pisikolojik bir durum. Bu sitres altında bu psikoloji ile 1-1’lik skoru 2-1 e çevirdik. Çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. 21 puan yaptık. İlk 3 hafta bizim için çok önemli en azından alttan kurtulup yukarı çıktığımızda daha üstleri oynarız. Bunlar bizim için çok önemli puanlar. İnşallah önümüzde bir Nazilli maçı var onu da alıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

“BİZİM İÇİN FİNAL MAÇIYDI”

Çok önemli bir maçtan 3 puan aldık. Konya ekibi ile final ayarında bir maça çıktık. Belki final oynasak bu kadar olmazdı. Sebebi neydi bunun sizlerde yakından takip ettiğiniz gibi bu iş tek başına bir başkanın, bir hocanın yapabileceği bir iş değil. Her işte olduğu gibi çarkların oturması lazım ve uyumlu çalışması lazım. Bununla birlikte koordineli ve uyumlu çalışılırsa başarı geliyor. Bu final maçının havası inanın ki teknik sebepler değil. Bizim takımımız karakterini koyan, ruhunu koyan bir ekip. Ama bazı hakem, kişisel, yönetimsel hatalarımız sayesinde kötü maçlar kayıp ettik. 18 puanla ilk yarıyı bitirdik. Dikiz aynasına bakarak ilerleyemeyiz. Bu nedenle önümüze bakmalıyız. 2. Dönem çok zor bir dönem geçirdik. Ben burada emeği geçen maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Zorda olsa Konya karşısında takımımız maçı bırakmadı ve bize final havası yaşattı. İlk yarı çok iyi oynadık, ikinci yarı ise biraz tutuk başladık ama 2. Gol bizi gayretlendirdi. Süreçte maçı almayı bildik. Bu maçı almamız çok önemliydi. Hem moral hemde motivasyon açısından yeni gelen arkadaşların takıma sahiplenme açısından çok iyi bir galibiyet oldu. Bundan sonraki maçlarımıza şehrimizin kanaat önderlerinin abilerimizi, milletvekillerimizi maça bekliyoruz” dedi.

(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı