Fatih Projesi Saha Denetimi Yapılıyor

Fatih Projesi Saha Denetimi Yapılıyor

Eğitimde Fatih Projesi 2. Faz yerel alan ağı kurulumu işi kesin kabul işlemleri saha denetimi ile ilgili çalışmalar İlimiz Kahramanmaraş’ta bulunan okul ve kurumlarda devam ediyor.

31 Temmuz 2017 - 07:28

“Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitimde Fatih Projesi 2. Faz Yerel Alan Ağ Kurulum İşi kesin kabul işlemleri saha denetimi ile ilgili çalışmalarını ilimiz Kahramanmaraş’ta sürdüren Millî Eğitim Uzman Yardımcısı Hasan Pektaş, Mühendis Sinan Kırçiçek, Teknik Destek Personeli Dilek Görürüm’den oluşan komisyon Onikişubat İlçesi ve Dulkadiroğlu İlçelerinde bulunan okul ve kurumlarda sürdürüyor. İlgili Komisyonun üyeleri çalışma öncesi İl Millî Eğitim Müdürlüğünün Fatih Proje merkezi olan Millî Eğitim Müdürlüğü Ek Binayı ziyaret ederek, görevli koordinatör ve diğer personelleri ile bilgi paylaşımında bulundular. Buradaki ziyarete Fatih Projesinden sorumlu Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi’de katıldı.

Denetim ve İncelemelerine Dulkadiroğlu Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden başlayan komisyonun çalışmalarına Fatih Projesi Kahramanmaraş sorumlularından Ali Bilal ve Dilek Konuş’ta eşlik etti. Komisyon çalışması daha sonra diğer okul ziyaretleriyle devam etti.

İlgili Komisyon üyeleri Kahramanmaraş ilinin dışında Hatay, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis ilinde de çalışmalarına devam edecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x