‘Fedakar öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum’

‘Fedakar öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum’

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, her mesleğin öğretmeninin olduğunu belirterek, “Sevgiyle, hoşgörüyle ve fedakarca öğreten öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

21 Kasım 2016 - 10:49

Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Sınav, hayatta karşılaşılan her meslek ve bu mesleği icra eden insanların ayrı ayrı önemi bulunduğunu, ancak bütün mesleklerin temelinde, öğrenmek için harcanan çaba kadar, o mesleği öğreten, bu işi sevgiyle, hoşgörüyle ve fedakarca yapan öğretmenlerin katkılarının önemli olduğunun altını çizdi.

“Bizi ve çocuklarımızı yetiştiren, dolayısıyla da toplumun, medeniyetimizin temelini atan öğretmenlerimizi unutmamak, onları unutmadığımızı senede bir gün de olsa onlara hatırlatmak ve mutlu etmeye çalışmak bizim görevimiz” diyen Prof. Dr. Sınav, mesajında devamla şu görüşlere yer verdi: “Büyük Önderimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e, verilen ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanının 24 Kasım 1928’de kabul edildiği tarih, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Aynı mesleğin bir mensubu olarak, hayatımızda büyük emeği olan öğretmenlerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Hepimizin üzerinde büyük emeği olan öğretmelerimizin ellerinden saygı ve hürmetle öpüyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın