Felaketi ceviz ağacı önledi!

Felaketi ceviz ağacı önledi!

Şeyh Adil Mahallesi Tevfik Kadıoğlu Bulvarı üzerinde seyreden kadın sürücünün idaresindeki 46 DJ 211 plakalı araç, önüne çıkan başka bir araçtan kaçmak isterken; kaldırımda dikili bir ceviz ağacına çarparak ancak durabildi. Araçta bulunan ve yaşları 5 ile 7 arasında olan 6 çocuk, felaketin eşiğinden döndü.

26 Mayıs 2017 - 17:19

Olay dün sabah saatlerinde Şeyhadil Mahallesi ile Namık Kemal Mahallesi arasından geçen Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ile Yavuz Selim Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; ismi henüz öğrenilemeyen kadın sürücü idaresindeki 46 DJ 211 plakalı araç, Tevfik Kadıoğlu Bulvarı üzerinde seyrederken; Yavuz Selim Caddesi’ne geldiğinde önüne aniden bir araç çıktı. Araçtan kaçmak isterken direksiyon hâkimiyetini kaybeden kadın sürücü, kaldırımda bulunan ceviz ağacına çarparak durabildi. Ceviz ağacının tampon görevi görmesi sayesinde yol kenarındaki oto galeriye ait araçlar, çok fazla hasar görmedi. Görgü tanıklarının 112’yi aramasıyla olay yerine sağlık ekipleri geldi. Kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan kadın sürücü ve çocuklar, ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesine götürüldü.

Trafik lambası ve yaya geçidinin bulunmadığı kavşak üzerinde her gün bir trafik kazasının yaşanıyor. Maddi hasarlı her trafik kazası sonrası ise sürücüler arasında başlayan geçiş önceliği tartışması kavgaya dönüşüyor. Dünkü kazanın yaşandığı noktada oto galeri işleten Yılmaz Karabörk, “Burada her gün bir trafik kazası oluyor. Ne bir trafik lambası ne de bir kontrollü geçiş yok. Bugünkü yaşanan kazada araçlarımız ceviz ağacı korudu. Eğer o ağaç olmasaydı hem araç içinde bulunan çocukların hayatı tehlikeye girecekti hem de galerideki araçlar büyük hasar görecekti. Yetkililerin acilen bir önlem alması lazım” dedi. (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu