FETÖ’nün Askeri yapılanmasına operasyon!

FETÖ'nün Askeri yapılanmasına operasyon!

Kahramanmaraş merkezli olarak eş zamanlı 13 ilde düzenlenen FETÖ Operasyonunda 1 uzman Çavuş, 9 astsubay ve 2 asker sorumlusu olmak üzere, 12 şahıs gözaltına alındı.

04 Temmuz 2018 - 02:00

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Ardışık arama ve kripto şifreleme yöntemlerini kullanan TSK içerisindeki kara, hava ve jandarma kuvvetlerine mensup astsubay, uzman çavuş ve askeri mahrem imamlara yönelik yapılan operasyonda 12 şahıs gözaltına alındı.

Cumartesi günü Kahramanmaraş merkezli 13 farklı ilde eş zamanlı yapılan operasyonda; 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada dijital eşyalara el konuldu. Dış illerde yakalanıp gözaltına alınan şüphelilerin,  operasyon merkezi olan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne getirileceği belirtildi.

Operasyonda 1 uzman çavuş, 9 astsubay ve 2 asker sorumlusu yakalandı. Ankara, Kayseri, Erzurum, Niğde, Şırnak, İzmir, Siirt, Edirne, Samsun, Batman, Elazığ, Hakkari ve Bursa'da operasyon devam ederken, gözaltıların devam edeceği öğrenildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x