Fidan, Osmaniyespor’u 1-0’la geçti

Fidan, Osmaniyespor’u 1-0’la geçti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından Kahramanmaraş Temsilcisi Fidanspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda oynadığı hazırlık maçında Osmaniyespor’u 1-0 mağlup etti.

09 Ocak 2017 - 07:19

Geçtiğimiz hafta içerisinde çalışmalarını kendi tesislerinde Teknik direktör İbrahim Uyduran yönetiminde başlayan Fidanspor özel hazırlık maçları ile ligin 2. yarısına hazırlanıyor.

 

HAZIRLIK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Fidanspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken Hanefi Mahçiçek stadyumunda Osmaniyespor FK ile oynadığı hazırlık maçını 1-0’lık galibiyetle göz doldurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Tesisleri içerisinde bulunan Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanan hazırlık maçında Osmaniyespor’a karşı  iyi bir oyun sergileyen Fidanspor özellikle ilk yarıda göz doldurdu. Maça hızlı başlayan  Fidanspor, baskısını artırdı ve elde ettiği ataklarla rakip kalede tehlikeli anlara imza attı. ikinci yarıda ise Osmaniye ekibi baskı yaptı ama Fidanspor bulduğu tek golle maçı kazanmasını bildi. Her iki takımda bütün oyuncuları sahaya sürerek sahada alternatif oyun tercihi yaptılar. 

 

“HAZIRLIK MAÇLARI ÖLÇÜ OLAMAZ”

Bölgesel Amatör ligde oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 7 mağlubiyet alan, 1 kez de berabere kalan ve ilk yarıyı 13 puanla 8.sırada kapatan Fidanspor cumartesi günü Hanefi Mahçiçek stadyumunda yaptığı hazırlık maçı sonrası Teknik patron İbrahim Uyduran yaptığı açıklamada takımın zor günler geçirdiğini her ne olursa olsun fidanspor dimdik ayaktadır diyerek, “Sezonun ikinci yarı hazırlıklarına geçtiğimiz gün başladık. İlk maçımızı da Osmaniyespor ile gerçekleştirdik. Tabi hazırlık maçı bir ölçü değildir. 1-0 galip geldik ama biz maça galibiyet için değil eksiklerimizi görmek maksadı ile çıktık. Şehirde Fidanspor'la ilgili yok dağıldılar, yok ikinci yarıya çıkamayacaklar diye bekleyen arkadaşlar varmış, biz zorluklara antrenmanlıyız. Siz rahat olun, malzemeci Ataş Ahmet, masör Metin, yardımcı hocam Ömer Gök ve ben İbrahim Uyduran ve oyuncu arkadaşlarımızla beraber biz buradayız. Elimize aldığımız hiç bir işi yarım bırakmadığımız gibi bu işi de tamamlayacağız inşallah” dedi.

 

2.YARININ İLK MAÇI 1920 İLE

Kahramanmaraş'ın ilk kez merkez ilçelerden 3 takımın temsil edildiği Bölgesel Amatör ligde ikinci yarının başlama tarihi açıklandı. 1920 Maraşspor, Fidanspor ve Sakaryaspor'un mücadele ettiği Bölgesel Amatör lig 2 grupta lig 25 Eylül 2016 yılında başlamıştı. 18 Aralık 2016'da ilk yarısı biten Bölgesel Amatör lig 2 grupta 2. yarı 15 Ocak 2017'de başlayacak. Bölgesel Amatör lig 2 grupta son hafta maçları ise 9 Nisan 2017'de bitecek.Sakaryaspor2.yarının ilk haftasını BAY geçecek olurken Fidanspor ise Kahramanmaraş’ın diğer temsilcisi 1920 Maraşspor’a konuk olacak. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı