Filede Rize yolcusuyuz

Filede Rize yolcusuyuz

Kahramanmaraş'ın salon sporlarında mücadele eden temsilcimiz 1920 Maraşspor Rize Deplasmanında bugün Fındıklıspor'a konuk olacak.

12 Kasım 2017 - 03:42

TVF Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz 1920 Maraşspor ligin 7. maçında Fındıklıspor'a konuk olacak. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve son haftada kendi evinde önemli bir galibiyete imza atan Kahramanmaraş Temsilcisi bugün Rize’nin güçlü ekiplerinden Fındıklıspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. 

Bugün Fındıklı Kapalı spor salonunda saat 14.00 da Fındıklıspor ile karşılaşacak olan 1920 Maraşspor bu maçı alıp Kahramanmaraş’a mutlu dönmek istiyor. 2017 – 2018 Voleybol 4. Haftasında Osman Sayın Spor salonunda Giresun Temsilcisi Bulancak Belediye Betonspor'u konuk ederek 3-1’lik galibiyetin ardından çıkışa geçen 1920 Maraşspor Fındıklıspor'u da aşıp üstlere tırmanmanın hesaplarını yapıyor.  Lige kendi saha ve seyircisi önünde başlayan ilk haftayı mağlubiyetle kapatan 2. Haftasında ise galibiyetle çıkış yapan 1920 Maraşspor Voleybol takımı 3. Haftayı da deplasmanda geçirmiş ve haftayı mağlubiyetle kapatmıştı. 4. Hafta müsabakasında ise kendi evinde Giresun Temsilcisi Bulancak Belediye Betonspor'u 3-1 aşan 1920 Maraşspor Genç bir kadro ile sezona başlayıp rotasını şampiyonluğa çevirdi. Bu hafta Fındıklıspor ile oynayacağı maçı da galibiyetle tamamlayıp çıkışı sürdürmek isteyen 1920 Maraşspor Voleybol takımı hazırlıklarını tamamlayarak Fındıklıspor maçının saatini şimdiden beklemeye başladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x