Filenin edeleri çeyrek finalde

Filenin edeleri çeyrek finalde

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızları Voleybol Grup müsabakalarında Kahramanmaraş Karması Anadolu Yıldızları Erkek Voleybol takımı çeyrek finale yükseldi.

22 Ocak 2018 - 00:42

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen Anadolu Yıldızları Voleybol Grup müsabakaları 12-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Karaman’da düzenlendi.

Grup müsabakalarına katılan Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kahramanmaraş Karması Anadolu Yıldızları Erkek Voleybol takımı rakiplerini sırasıyla mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

 

Antrenörlüğünü Abdurrahman Saklayıcı'nın üstlendiği Kahramanmaraş temsilcisi Karaman’da oynayan müsabakalarda şu sonuçları aldı:

Kahramanmaraş  3-0 Adana

Kahramanmaraş  3-0 Burdur

 

ÇEYREK FİNALLER BURDUR’DA

Çeyrek final müsabakaları 16-18 Mart 2018 Tarihleri arasında Burdur’da yapılacak.

Anadolu Yıldızları Erkek Voleybol Takımı Çeyrek final hazırlıklarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Gençlik Merkezi Kapalı spor salonunda hız kesmeden devam ediyor.


Her şey Kahramanmaraş için, voleybol da çeyrek finali geçip amacımız olan yarı finali oynamak olduğunu söyleyen tecrübeli Koç Abdurrahman Saklayıcı sözlerine şöyle devam etti: Öncelikle bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen İl Müdürüm Sayın Ali İhsan Kabakcı'ya, Spor Şube Müdürüm Yusuf Bayram Demirci'ye, Kafile idareci Şube Müdürüm Sayın Hüseyin Karakoç'a, Kafile Balkanım Sayın Halit Salman'a ve özellikle de siz değerli basın mensupları ve internet üzerinden yayın yapan Maraş News ailesine canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizlerde bu kutlu yolculukta hem kendilerine hem de sporcularına başarılar diliyor yeni zaferler bekliyoruz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x