Fırtına Yomra’da mağlup oldu

Fırtına Yomra’da mağlup oldu

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında 10 kişi kaldığı karşılaşmada Yomraspor’a 0-1 mağlup oldu.

07 Mart 2016 - 11:31

Kendi saha ve seyircisi önünde Yomraspor’u konuk eden temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ilk yarıda 0-0 kaldığı karşılşamanın 57. dakikasında 10 kişi kalarak direnci kırıldı. 10 kişi baskılı bir şekilde gol ararken Yomra ekibi Emre ile gole ulaştı. Emrenin golüne karşılık mavi fırtına gol arayışında bulundu ama bir türlü ulaşamayınca sahadan 0-1 mağlup ayrılarak düşüşünü sürdürdü.

Kendi saha ve seyircisi önünde zorlu bir karşılaşmaya çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oyuna tutuk başlarken,  ilk yarıda baskılı ataklara karşın kendisini siper ederek kalesini gol yollarına kapattı. ilk yarının son 15 dakikasında ise rakip kaleyi abluka altına alan mavi fırtına Murat ve Hüseyinle önemli pozisyonu hoyratça harcadı. sağlı sollu ataklarla rakibi üzerine giden ev sahibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor gol yollarında her zamanki gibi etkisiz kalrıken oyun anlamında ise istekli bir oyun tarzı ile yomraspor’a baskı kurdu. en az 1 puan parolası ile Kahramanmaraş’a gelen Trabzon temsilcisi Yomraspor ise ara sıra çıktığı önemli pozisyonlarda ise gole çok yaklaşmasına rağmen bir türlü son vuruşlarda golü bulanmayan ekip oldu.

İlk yarıya göre 2. yarı oyuna daha iyi adapte olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor baskılı ataklar yaparken ara sıra atağa çıkan Yomra ekibine de oyun kurdurtmadı. karşılşamanın 37. dakikasında sarı kartla cezalandırılan Yunus Doğan 57. dakikada önemli bir pozisyonda rakibin gole gitmesine izin vermeyerek rakibini yere serdi. Bu pozisyonun sonucunda gol olma ihtimaline karşılık rakibini yere seren Yunus müsabaka hakemi doğrultusunda 2. sarı karttan Kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Rakibinin 10 kişi kaldığı mücadele de Trabzon temsilcisi Yomraspor baskı kurmaya başladı. Sağlı sollu ataklarla ev sahibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un üzerine gelen Yomraspor Şenol, Oktay ve Yetkin ile gol pozisyonları yaratırken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise Ömer Halis ve Emre Bayramla ara sıra rakip kaleyi yokladı ama her iki takımda pozisyonları hoyratca harcayarak gole ulaşamadı.

İkinci yarıda baskılı oyun sergileyen konuk ekip Yomraspor aradığı golü Emre Turgut ile yakaladı. 83. dakikada sol kanattan gelişen baskılı atakla açılan ortaya düzgün vuruş yapan Emre takımını öne geçiren golü atarak takımına rahat bir nefes aldırdı. Bu gol ile Yomra ekibi kendini zirve yürüyüşünde rahat oyun sergiledi. ve maç sonucuna istediği gibi ulaştı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x