Fizyodeha ve Qualityfit sağlıklı yaşam merkezi açıldı
Reklam

Fizyodeha ve Qualityfit sağlıklı yaşam merkezi açıldı

Kahramanmaraş’ta bir ilk. Son teknolojik cihazlarla hızlı ve kalıcı zayıflamak mümkün! Fizyodeha ve Qualityfit Sağlıklı Yaşam Merkezi Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Menderes Mahallesi Trabzon Caddesi Menefoğlu apartmanı Kat:2 No:2 de hizmete girdi.

24 Aralık 2020 - 03:30

Merkezde Fizyoterapist Hasan Okumuş bel, sırt, boyun, omuz, eklem kireçlenme problemleri, omuz haraketliliği kısıtlılığı, diz haraketi kısıtlılığı, kalça hareketi kısıtlılığı, diz ayak- ayak bileği ağrıları gibi birçok rahatsızlığınızın giderilmesi için tedavinizi yapıyor. Diyetisyen Zuhal Pak’ın sizlere uygulayacağı dengeli beslenme seçeneği ile  hem zayıflayacaksınız hem de sağlıklı bir yaşama kavuşacaksınız.

HIZLI VE KALICI KİLO VERMENİN TEK ADRESİ

Qualityfit Sağlıklı Yaşam Merkezinde doğru egzersiz hareketleri ve kişiye özel beslenme programıyla sağlıklı ve formda bir vücuda ulaşmak çok daha kolay. Fizyodeha ve Qualityfit Sağlıklı Yaşam Merkezi,  Doktor ve diyetisyenlerin kullandığı, rahatlıkla yapabileceğiniz, son dönemlerin en gözde cihazları olan Vacu Therm Yürüyüş Bandı, Body Roll ve Power Plate ile sizlere hizmet sunmaktadır. Yoğun fitness salonlarında 1 saatte harcadığınız kaloriye 15 dakika gibi bir sürede ulaşabilmektedir.

PEKİ BU CİHAZLARIN NASIL BİR ETKİSİ VAR:

Bodyspace Vacu Therm yürüyüş bandı üzerinde yürürken vakum ve kızılötesi teknolojisiyle donatılmış düşük atmosferik basınç ortamında daha fazla kalori yakılmasına yardımcı olmaktadır. Hızlı yağ yakımı ( bel, kalça, bacak), metabolizmanın hızlanması, selülit giderme, ödem atma, zayıflama ve vücut şekillendirme ve cilt yaşlanma sürecini geciktirmektedir.

Egzersiz yaparken sorunsuz çalışma, konfor ve sağlam yapısıyla size kolaylık sağlar.

Yaptığımız bu çalışmanın arkasından Body Roll masaj ile; Kan ve lenf dolaşımını hızlandırır, doku oksijenlenmesini ve beslenmesini geliştirir, selülit azalması, çatlak azaltılması, gevşek cilt azalması (hamilelik sonrası, diyet sonrası), cilt tonlama, dolaşım uyarımı, esneklik sağlama, yağ yakımı ve kas güçlendirmeyi sağlar.

Power Plate neler yapıyor; ürettiği vibrasyon ( titreşim ), insan vücuduna bir enerji olarak yollanır, tercih edilen frekanstaki salınımlar vücut kaslarına etki ederek çalışmasını sağlar. Uygulamanın yapıldığı kısa süre içinde etkili bölgedeki kaslar yoğun bir disiplin içerisinde çalışır. Örneğin; 1 dakika bu salınım altında çalışan karın kaslarımız yüzlerce kez mekik yapmışcasına harekete geçer. Power Plate, esneklik kazandırır, kan akışı ve oksijenlenmeyi arttırır, vücuttaki tüm kasların derinlemesine çalışmasını sağlar, eklem sakatlıklarını minimuma indirir, osteoporosis etkisini azaltır, sırt ve bel ağrılarını azaltır, bu bölgeyi güçlendirir, zihinsel ve bedensel stresi azaltır.

Tüm bunlar için Quality Fit Hızlı Zayıflama Merkezinde size uygun seansları seçmeniz yeterli olacaktır. Pandemi şartlarına uygun sterilize ortamda bireysel çalışma rahatlığı ve güvencesiyle sizlerin hizmetindedir.

Fizyodeha ve Qualityfit Sağlıklı Yaşam Merkezi Fizyoterapisti Hasan Okumuş, Sağlık Yaşam Merkezi’nde yapılanlar hakkında şunları söyledi; ”Manuel Terapi ile bel Fıtığına bağlı şikayetler, boyun fıtığına bağlı şikayetler, ellerde uyuşma problemleri, boyun, omuz sırt ağrıları tedavi, kırık sonrası rehabilitasyon, bel kalça diz ve ayak- ayak bileği tedavisi, Parkinson rehabilitasyonu, felç, (inme- hemipleji) rehabilitasyonu, CP ( Cerebral Palsi) rehabilitasyonu yapılmaktadır. Kişiye özel fizik tedavi ve egzersiz programı danışmanlığı yapılmaktadır. Bunların yanında birçok rahatsızlığınızın tedavisi için sizleri Yaşam Merkezimize bekliyoruz. Buraya gelerek çok tedavi yöntemleri hakkında daha çok bilgiler alabilirsiniz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x