Futbolcular 15 Temmuz’u unutmadı

Futbolcular 15 Temmuz’u unutmadı

Kahramanmaraş Büyükler Ligi 1. Amatör kümede mücadele eden Türkoğlu Belediyespor Ligin ilk maçı olan Türkoğlu Belediyespor- Arsansüümerspor maçına anlamlı pankartla çıkarak saygı duruşunda bulundular.

29 Kasım 2016 - 07:32

Pazar günü Türkoğlu Spor Tesisinde oynanan maçta her iki takımın futbolcuları sahaya ellerinde '15 Temmuz'u Unutmadık, Unutturmayacağız pankartı ile çıktı ve maç öncesi 15 Temmuz Şehitleri anısına saygı duruşunda bulundular.

Maçı 90 dk boyunca tribünden izleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; , Türkoğlu Belediye Spor, Arsan Sümer Spor arasında çok güzel bir karşılaşmaydı, gerçekten futbolcularım bizlere ve Türkoğlu’lu hemşehrilerime zevkli bir maç izletti. Değerli sporcularım onları öncelikle tebrik ediyorum. Sahada fırtına gibi estiler, lige fırtına gibi girdik. İlk maçımızı 6-0 kazanarak yendik. Emeği geçen Kulüp başkanımız Süleyman Topçuoğlu'na, tüm hocalarımıza, yardımcılarına, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

İnşallah Türkoğlulu gençlerimiz zararlı alışkanlıklardan uzak olacak ve spor'a yönelecek. Hocalarımız güzel bir takım oluşturmuş, Belediyemizde arkasında, seyirci desteğimizi de Türkoğlu olarak her zaman görmek istiyoruz.    

“BAŞARIMIZI 15 TEMMUZ'A ARMAĞAN ETTİK”

Bu maçımızda 15 Temmuz şehitlerimizi de unutmadık, Şehitlerimize saygı duruşu ile başladık. Bu vesile ile bu maçı 15 Temmuza armağan ediyoruz. 15 Temmuz şehitlerimize tekrardan Allah'tan Rahmet,  yakınlarına başsağlığı diliyorum, diyerek konuştu. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı