Gazamız mübarek olsun

Gazamız mübarek olsun

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekâtını değerlendirdi. Güvenç; “Milletimiz çalışmaya, günlük hayatına bakmaya devam etsinler, ekonomimiz de çok önemli. Bunu yaparken de kalpleri Afrin’de ordumuzla olsun, ordumuza dua etsin” dedi.

23 Ocak 2018 - 03:39

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Yedi Kuyalar Kayak Merkezini ziyaret ederek orada bulanan vatandaşlarla sohbet etti. Kayak Merkezinin faaliyete geçmesinin ardından her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da onbinlerce vatandaş kayak merkezine akın etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Kayak Merkezine ilk defa geldiğini belirten Güvenç tesisin muhteşemliği karşısında büyülendiğini ve bu tesisi hayata geçiren Erkoç ve ekibine teşekküre etti.

Diğer taraftan hayatın devam ettiğini ve halkın çalışmaya devam etmesi gerektiğini dile getiren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Afrin operasyonunu da değerlendirdi. Güvenç; “Önceki gün Afrin’de terör yuvalarına karşı askeri harekât başlattı. Öncelikli olarak kahraman askerlerimize cenabı haktan yardım niyaz ediyorum. İnşallah bir an önce zayiat vermeden bu terör yuvalarını askerimiz dağıtır. Fırat Kalkanı Harekatında olduğu gibi o bölgede de barışı tesis eder. Bizim hareketimiz terör odaklarına karşıdır. Amerika’nın oyuncağı olan PYD’ye karşıdır. PKK’ya karşıdır. PKK’nın, PYD’nin ülkemize yönelik tehditlerini ortadan kaldırmaya yöneliktir. Ben inanıyorum ki bu tehlike bertaraf edildiğinde Kürt halkıda rahat edecektir. Ülkemizde rahat edecektir. 80 milyon olarak askerimize ordumuza dua etmemiz lazım. Bu 30 yıldır ülkemizi tehdit eden cinayet şebekesi ortadan kaldırıldığında kardeşliğimiz daha da pekişecektir. Kürt, Türk kardeşliği ilelebet yaşayacaktır. Ülkemizde böyle tehditlerden kurtulmuş olacaktır.” Dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da yaptığı konuşmada 1990’yı yıllarda Irak’taki istikrarsızlığa Türkiye’nin müdehale etmemesinin Terör yuvalarıyla ülkeye tehdit oluştuğunu hatırlatarak şöyle konuştu; “Bu nedenle de Irak’ın kuzeyinde bir terör oluşum oluştu ve biz 90’lı yıllardan bu yana o bölgelerde çok şehit verdik. Şimdi aynı şekilde ülkemizin güney sınırlarında Suriye’de bir belirsizlik oluşturulmaya çalışılan bir durum vardı. Ancak hamt olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu, aziz milletimizin onun liderliğindeki duruşuyla bugün ordumuz sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör bölgelerine müdahale ediyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği Belirtileri Artıyor
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği...
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi