Gazeteci Ayhan Akyol Genel Başkan Vekili Oldu

Gazeteci Ayhan Akyol Genel Başkan Vekili Oldu

Kahramanmaraşlı deneyimli gazeteci Ayhan Akyol, Anadolu Basın Yayın Birliği'nin Genel Başkan Vekili olarak atandı.

15 Kasım 2023 - 16:41

Yetki belgesini Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül'ün elinden alan Akyol, bu yeni sorumluluğunu memnuniyetle karşıladı.

Gazetecilik kariyerine uzun yıllarını adamış olan Ayhan Akyol, Anadolu Basın Yayın Birliği'nin yönetim kurulu tarafından Genel Başkan Vekili  olarak atanarak bu prestijli göreve layık görüldü. Akyol, bu önemli göreve getirilirken yaptığı açıklamada, "Kıymetli Başkanımıza ve değerli yönetim kurulumuza bu görevi tevdi ettikleri için içten teşekkür ederim. Gazeteci dostlarımıza faydalı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Akyol'un bu yeni görevi, onun gazetecilikteki uzun yıllar süren deneyimini ve basın sektöründeki etkileyici varlığını yansıtmaktadır. Anadolu Basın Yayın Birliği, basın özgürlüğünü ve gazetecilik standartlarını koruma amacı güden saygın bir kuruluştur.

Salih Ergül, Genel Başkan olarak Ayhan Akyol'u bu önemli rolle görevlendirmesinin ardından, Akyol'un basın sektörüne ve gazetecilere sağlayacağı katkıları dört gözle beklediğini ifade etti. Aynı zamanda, bu atanmanın basın sektörünün gelişimine büyük bir katkı sağlayacağına inanıyor.

Ayhan Akyol, yeni görevi boyunca gazetecilere ve basın çalışanlarına destek olmaya, basın özgürlüğünü savunmaya ve medya sektörünün daha da gelişmesine yardımcı olmaya kararlı. Anadolu Basın Yayın Birliği'nin Genel Başkan Vekili olarak, basın dünyasına önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı