Gaziler Bowling turnuvasında buluştu
Reklam

Gaziler Bowling turnuvasında buluştu

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi (Piazza AVM) ile İl Jandarma Komutanlığı, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, bowling turnuvası düzenledi.

22 Eylül 2017 - 14:33 - Güncelleme: 22 Eylül 2017 - 14:51

Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gaziler Günü Bowling Turnuvasının 4’üncüsü Kahramanmaraş Piazza AVM’de gerçekleşti.. Gazi, şehit aileleri ve İl Jandarma Komutanlığı personelinin yer aldığı turnuva, çekişmeli anlara sahne oldu.


Piazza AVM Playland Bowling Salonunda gerçekleşen turnuvada gaziler ve şehit ailesi yakınları labutları devirmeye çalışırken, aileleri de heyecanla onları izledi. Kıyasıya mücadelenin yanı sıra gazilerin de birbirleri arasındaki dayanışmayı güçlendiren turnuvada kazananlar sevindi; ancak kazanamayanlar da üzülmedi.


Eğlenceli bir gün geçirdiklerini belirten gaziler, kendilerine bu imkanı sunan ve Gaziler Günü'nü unutmayan İl Jandarma Komutanlığı ile Kahramanmaraş Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

VALİ ÖZKAN: “BU TÜR FAALİYETLER ÇOK ÖNEMLİ”

Turnuva sonrasında açıklama yapan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, gazi ve şehit aileleri için böyle bir organizasyonu düzenleyen İl Jandarma Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığına teşekkür etti. Ayrıca böyle sosyal sorumluluk projesinde yer alan Kahramanmaraş Piazza AVM’ye teşekkür eden Özkan, şunları söyledi:


“Kamu kurum ve kuruluşlarıyla silahlı kuvvetlerle emniyet güçleriyle daha iyi kaynaşmak, bütün toplumumuzun kaynaşması ve toplumumun en önemli simgesi şehit ailelerimiz Gazilerilerimizden bu tür faaliyetleri icra etmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Turnuvaya katılan ve başarı elde eden tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum.”

 

KARAMAN: TURNUVALAR GAZİLERE PSİKOLOJİK DESTEK OLUYOR

Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ise 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlen ve artık geleneksel hale getirilen Gaziler Günü Bowling Turnuvasının çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu:


“Çeşitli uzuvlarını kaybetmiş, terörle mücadele sırasında yaralanmış arkadaşlarımız sürekli psikolojik ve sağlık olarak sıkıntılılar. Bir nebze olsun bugün bunu atmak için buradayız. Her yıl yapıyoruz çokta güzel oluyor. Emeği geçen İl Jandarma Komutanlığımızın ve Kahramanmaraş Piazza AVM’ye çok teşekkür ediyoruz.”

 

“DEVLETİMİZ HER ZAMAN GAZİLERİNE SAHİP ÇIKIYOR!”

Hakkâri’nin Dağlıca Bölgesinde 21 Eylül 2007 yılında PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada gazi olan Hüseyin Denizdurduran, Gaziler Günü’ne özel düzenlenen Bowling Turnuvası için şu değerlendirmelerde bulundu: “Sene bir defa değil, her zaman bizi kucaklayan devlet büyüklerimize de çok teşekkür ederim.


21 Eylül 2007 yılında Dağlıca Baskınında Pey tepesinde asteğmenlik görevi yaparken el bombasının mevziye düşmesi sonucunda gazi oldum. Şuan Kahramanmaraş’ta ikamet ediyorum. İl Jandarma Komutanlığı ve Kahramanmaraş Piazza AVM’nin yapmış olduğu Bowling turnuvasına katıldık. Valimiz ve askeri personelimizin bize bu mutlu anı yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Sene bir defa değil, her zaman bizi kucaklayan devlet büyüklerimize de çok teşekkür ederim.”

 

ŞEHİT BABASI: OĞLUMUN ÇOK SEVDİĞİ BİR OYUNDU

Hakkari Çukurca’da, PKK'lı teröristlerin hain saldırısıyla şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Serkan Bursalı’nın babası Mehmet Bursalı, bir taraflarının buruk olduğunu ifade ederek bowlingin, oğlunun çok sevdiği bir oyun olduğunu söyledi. Şehit Babası Bursalı bu tür organizasyonları düzenleyen Kahramanmaraş Valiliğine, İl Jandarma Komutanlığına ve Piazza AVM yönetimine de teşekkür etti.

 

Etkinliğe, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cafer Öz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Sabri Küyük, 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tnk. Alb. Adnan Köşger, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Gaziler ve Şehit Aileleri katıldı.

 

19 Eylül Gaziler Günü 4’üncü Geleneksel Bowling Turnuvasına Yedi takım katıldı. Turnuvada, dereceye giren takımlar ise şöyle:

 

BİRİNCİ TAKIM

Takım Kaptanı Gazi Ekrem Balcı, Gazi Sabri Avcı, Gazi Osman Kaya, Gazi Osman Yanar, Gazi Esat Aliko ve Jandarma Ömür Madras’ın olduğu takım birinci oldu. Kupaları Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ın elinden aldılar.

 

İKİNCİ TAKIM

Takım Kaptanı Gazi Yunus Karaman, Gazi Abdullah Gişi, Şehit Babası Metin Yenigül, Jandarma Kadir Akbey ve Jandarma Yusuf Karavar’ın olduğu takım ikinci oldu. Kupalarını 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tnk. Alb. Adnan Köşger takdim etti.

 

ÜÇÜNCÜ TAKIM

Takım Kaptanı Gazi Mehmet Gökkız, Gazi Ali Üzüm, Şehit Babası Adem Şimşek, Gazi Teyfik Karaboğa, Gazi Tugay Güneş ve Jandarma Ayhan Binici’nin katıldığı takım ise üçüncü oldu. Kupalarını ise İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cafer Öz verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...