“Geleceğe ışık tutacak genç dinamik bir aileyiz biz artık”

“Geleceğe ışık tutacak genç dinamik bir aileyiz biz artık”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kahramanmaraş İl Başkanlığının 12 Şubat Stadı'nda yapılan 7. Olağan Kongresinde konuştu.

08 Kasım 2020 - 03:23

Karaaslan, Kahramanmaraş'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Geçmişte Anadolu'da hiç kolay olmayan bir mücadele verildiğini anlatan Karaaslan, "Bir tarafta medeniyetimizin izlerinden beslenirken bir taraftan geleceğe yön veriyoruz. Ve bunu yaparken de işte bugün bu statta olduğu gibi bu ay yıldızlı şanlı bayrağın altında olmaktan gurur duyuyoruz. Onun onuru ile kendimizi daha güçlü hissediyoruz ve aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın, liderimizin o dik duruşu ile bugün Türkiye'nin olduğu kadar dünya liderinin yol arkadaşı olmaktan, onunla birlikte bu kutlu dava yolunda birlikte yol yürümekten, onunla omuz omuza durmaktan onur ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.

AK Parti'nin kurulduğu döneme değinen Karaaslan, şunları kaydetti: "İşte bizim 14 Ağustos 2001'de 'milletimiz kurdu ve biz tabelasını astık' dediğimiz partimizin yenilenme, tazelenme dönemine yine şahitlik ediyoruz. İnşallah bütün Türkiye'de kongrelerimizle birlikte yenilenen, tazelenen bir yandan tecrübeyle beslenirken tecrübenin gösterdiği ışıkla yolunu aydınlatırken ama diğer yandan geleceğe ışık tutacak genç dinamik yürekleri de ailesine katan büyük bir aileyiz biz artık.

Bugün bir yıl içerisinde Kovid-19 salgınına rağmen Türkiye'de üyelerine 1 milyon yeni üyeyi katan, ailesine 1 milyon yeni yürek, yeni heyecan, yol arkadaşı katan ve 11 milyon hedefini geçen koskocaman AK Parti ailemizin Kahramanmaraş teşkilatlarını da huzurlarınızda tebrik etmek istiyorum. İnşallah sayılarla değil yüreklerle gönüllerle özetlediğimiz bu yolculuğumuz daha daha çok uzun sürecek."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı