Geleceğin polis müdürleri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

Geleceğin polis müdürleri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak resmi kurumlara bir günlüğüne çocuklar geçti. Temsili emniyet müdürü, telsizden “2010” koduyla konuşma yaparak ekiplere talimat verdi.

24 Nisan 2017 - 13:01

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni düzenlendi. Temsili emniyet müdürleri, telsizin protokol kanalından “2010” (Emniyet müdürünün telsiz kodu) girekek trafik ve asayiş ekiplerine talimat verdi.

Konu hakkında Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Simya Koleji öğrencisi Umut Şekkeli, Yavuz Selim Ortaokulu öğrencileri Melise Demetçi, Süleyman Furkan Demirtaş, Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret ettiler. Doğan inci İl Emniyet Müdürlüğü görevini temsilen öğrencilerin Umut Şekelli, Süleyman Furkan Demirtaş, Melis Demirci’ye devretti. Farklı ziyaret saatlerinde görevi devralan Umut Şekelli, Süleyman Furkan Demirtaş ve Melise Demetçi, daha sonra emniyet müdürlüğümüz hizmetleri hakkında bilgi aldı, ve telsizden talimatlarını ilettiler. Ayrıca öğrenci Süleyman Furkan Demirtaş ve Melise Demirci Yavuz Selim Ortaokulu'nun il emniyet müdürlüğümüz ile kardeş kurum olması temennisinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından il emniyet müdürü Doğan İnci ziyaretten bulunan öğrenciler hediyeler vererek makamından uğurladı” dendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta