Geleceğin Şampiyonları Kuşak Atladı

Geleceğin Şampiyonları Kuşak Atladı

Yaklaşık 30 yıldır Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Kahramanlar Spor Okulu birçok turnuvada başarılı sonuçlar alarak göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

22 Mayıs 2017 - 13:47

Geçtiğimiz hafta sonu Yenişehir İş Hanı'nda bulunan spor okulunda geleceğin yeni şampiyonları kuşak atladı. Kayıtlı 40 sporcu ve antrenörler Yunus Şahan ve Zekeriya Tekiş liderliğinde gerçekleşen kuşak sınavında 26 öğrenci başarılı olarak ilerleyen yıllar için Kahramanmaraş'ın umudu oldular.
Kahramanlar Spor Kulübü Başkanı, Milli Antrenör 7.Dan siyah kuşak sahibi Cemal Toman, faaliyetleri hakkında şu bilgileri verdi: “Kahramanlar Spor Kulübü olarak katıldığımız birçok yarışmadan başarılı sonuçlar ile döndük. Yeni antrenörlerimiz ile çalışmalarımız sürüyor.Gerek bölgesel,gerekse uluslararası şampiyonalarda almış olduğumuz başarılar ile Kahramanmaraş’ımızın adını tüm Türkiye ye duyurduk. Elimizden geldiği kadar da duyurmaya devam edeceğiz. Sporcularımız, Taekwon­do’da kendilerini kanıtlamış sporculardır. Aynı zamanda Türk Milli takımı kadrosunda yer alan sporcularımız ile katılacağımız şampiyonalarda ilimizi en güzel şekilde, adına yaraşır bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” Gökhan Dökücü

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın