‘Gelin Vatanımıza sahip çıkalım’

‘Gelin Vatanımıza sahip çıkalım’

MHP’nin Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, Beyoğlu Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Ceyhan, “Gelin hep birlikte vatanımıza sahip çıkalım” dedi.

06 Haziran 2018 - 19:15

MHP’li vekil adayı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını Beyoğlu Mahallesi’nde sürdürdü. Düzenlenen iftar programında vatandaşlara hitap eden Ceyhan, “Bu ortamda çok değerli hocalarımız, Beyoğlu sakinleri var. Hepinizi burada görmek benim için önemli bir durumdur. Önümüzde önemli bir seçim var ve bu seçimlerde önemli bir viraja giriyoruz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti ikinci Kurtuluş Savaşı’nı vermekte ve bu savaşın şekli değişti. Aziz Türk Milleti’ni yıkmak isteyen zihniyet aynı duruyor ve aynı şekilde üzerimize saldırıyorlar. Ama yıllardır Aziz Türk Milleti geçmiş yıllarda yaptığı gibi içinden çıkardığı kahramanlarla bu vatan hainlerini toprağa her zaman gömdü ve yine toprağa gömecek” diye konuştu.

‘VATANIMIZA SAHİP ÇIKALIM’

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin diğer seçimlerden farklı olduğunu dile getiren MHP’li Ceyhan, şunları dile getirdi: “Bu seçimler diğer seçimlerden çok farklı. Elimizi vicdanımıza koymamız lazım ve bir kritik yapmamız lazım. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler gerçekten beka seçimleridir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin Meclisi’nde PKK’yı temsil eden, ‘Ben emri Kandil’den alırım’, ‘Siz bunlara alışın Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen HDP’lilerin vekilleri artmışken, bu vatan için canını veren, canını vermekten çekinmeyen vatanseverlerin TBMM’deki vekil sayısı 35 ise bunun hesabını Allah bize sorar. Bugün vatana sahip çıkma günü. Gelin hep birlikte vatanımıza sahip çıkalım. Askerimize ve polisimize silah sıkan, bu toprakları bölmek için çalışan PKK teröristlerini temsil edenler 60 tane vekil çıkaracaklar, ancak toprak bütünlüğü için çabalayanları temsil edenler bu toplumdan 35 tane vekil çıkardılar. Sizlerin oylarına ihtiyacımız var. Bizim Meclis’te sizleri daha fazla temsil edebilmek için sizlerin oylarına ihtiyacımız var.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...