Genç Kızlar Adıyaman’dan Madalya ile Döndü

Genç Kızlar Adıyaman'dan Madalya ile Döndü

Adıyaman'da düzenlenen Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası'na katılan Kahramanmaraşlı bayan sporcularımız Türkiye 3.sü olarak şehre döndü.

22 Mayıs 2017 - 13:45

Geleneksel spor dalları federasyonu programında yer alan ve 19-21 Mayıs tarihleri arasında  yıldızlar bay-bayan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ilk kez katılan kuşak güreşi kız takımı takım halinde Türkiye 3.sü oldu.
Şampiyona hakkında bilgi aldığımız takım antrenörü Hamza Selen, ilk defa katıldıkları şampiyonayı 3. olarak tamamlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: "Kahramanmaraş olarak ilk kez katılmış olduğumuz kuşak güreşi Türkiye şampiyonasında;40 kg da Dilan Çam 4. 44 kg da Hasret Şarlak 3.52 kg da Emine Saman 3.57 kg da Tuğba Gönen 2.ve Baş pehlivanlıkta Edanur Dilbirliği ile 3.lük sevinci yaşadık.Toplamda 5 sporcu ile katılmış olduğumuz Türkiye şampiyonasında sporcularımızın almış olduğu bu dereceler neticesinde takım halinde Türkiye 3.sü olduk. Güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçen başta il müdürümüz Ali Ihsan Kabakcı'ya bu maça katılmamızda bize destek olan geleneksel sporlar federasyon as başkanımız sayın Şahin Hopur ve herkese sonsuz teşekkür ediyorum.İnşallah başarılarımızın devamı gelecek diye ümit ediyorum." Gökhan Dökücü

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın