Genç Kızlar şampiyonaya veda etti

Genç Kızlar şampiyonaya veda etti

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş Temsilcisi Anadolu Gençlikspor’un rakibi İstanbul temsilcisi Dudulluspor’a 5-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

19 Eylül 2017 - 00:18

Kahramanmaraş’ı temsilen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında temsil eden Anadolu Gençlikspor’un rakibi İstanbul temsilcisi Dudulluspor ile 14 Eylülde Samsun ilk adım Suni çim sahasında karşı karşıya geldiği karşılşamada hiçbir varlık gösteremeyince İstanbul temsilcisi Kahramanmaraş temsilcisini Şampiyonada devre dışı bıraktı. 16 - 21 Ağustos tarihleri arasında Kayseri'de oynanan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında grubunda şampiyon olarak 2. tura yükselen Anadolu Gençlikspor'un 14 Eylül Çarşamba günü oynayacağı 2.turdaki rakibi, İstanbul temsilcisi Dudulluspor’a mağlup olarak veda etti.

 

KIZLAR HARIL HARIL ÇALIŞMIŞTI

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1. eleme turu, 114 kulübün katılımı ile 25 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlanmasının ardından Kahramanmaraşlı kızlar 2. Tur için sahaya çıkıp harıl harıl çalışmıştı. Müsabakalarda Kahramanmaraş’ı temsil eden Anadolu Gençlikspor takımı grup maçlarında başarılı olarak üst tura çıktı. Maraşgücü ekibi ise turu geçemedi. Gerçekleştirilen grup müsabakalarında ilk sırayı alan takımlar bir üst tura direkt olarak yükselme hakkını elde etti.  İkinci tur maçları 14 Eylül’de oynadı. Anadolu Gençlik ise kendi tesislerinde çalışmalarını yoğun tempo ile sürdürmüştü.

 

ŞEHRE DÖNÜŞ YAPTILAR

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 114 kulübün katılımıyla, 16 - 21 Ağustos tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalarla tamamlandı. Şampiyonanın 2.eleme turu, 25 grubun birincileri ile en iyi puan ve averaja sahip 7 ikinci olmak üzere toplam 32 takımın katılımı ile oynandı. 2. eleme turu müsabakaları tarafsız sahalarda 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşti. Kazanan takımlar, 1 gün dinlendikten sonra bulundukları şehirde 3. eleme turu müsabakalarını oynandı ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Finallerine gidecek 8 takım arasına girmeye çalışıldı. Müsabakalar 40'ar dakikadan 2 devre şeklinde oynandı. Müsabakaların eşitlikle sonuçlanması halinde 10'ar dakikadan 2 uzatma devresi oynandı. Eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması durumunda seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımların belirlenmesini sağlandı. 3. eleme turu müsabakaları da aynı merkezlerde 15 Eylül tarihinde oynanacak. 2. eleme turundan itibaren müsabakaların eşitlikle bitmesi (40 dakika 2 devre) halinde uzatma süreleri (10 dakika 2 devre) ve seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımın belirlenmesini sağlandı. Samsunda İstanbul Dudullu karşısında farklı skorla sonuca ulaşılırken Kahramanmaraş temsilcisi şampiyonaya veda etmesi ile birlikte şehre dönüş yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...