Genç Vekil Adayı Dora sosyete pazarını gezdi

Genç Vekil Adayı Dora sosyete pazarını gezdi

7’den 70’e her kesime hitap eden ve Onikişubat İlçesine Bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde faaliyet gösteren gözde alışveriş merkezi olan Sosyete Pazarı, 24 Haziran’da Milletvekili olmaya hazırlanan Milliyetçi Hareket Parti’li genç bir adayı Zuhal Karakoç Dora’yı ağırladı.

05 Haziran 2018 - 11:18

Alışverişe gelen vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Dora, esnafların da dertlerini dinledi. Özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiği Zuhal Karakoç Dora, vatandaşlarla selamlaştı, gündemle ile ilgili soruları yanıtladı, seçmenden partisine oy istedi.

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimine sayılı günler kala Kahramanmaraşlının takdir ve sevgisini kazanarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeye hazırlanan Zuhal Karakoç Dora, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kahramanmaraş’ın çevre ilçe ve köylerini gezerken il merkezine de ayrı bir önem veren Dora, Sosyete Pazarına gelerek vatandaşlarla kucaklaştı, burada bir çocuğa yastık kılıfı hediye etti. Özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiği Zuhal Karakoç, seçimle ilgili, gündeme dâhil konuları içeren soruları büyük bir özenle yanıtladı, seçmenden partisine oy istedi.

AVM YASASI DEĞİŞMELİ

Seçim Çalışmaları kapsamında Onikişubat İlçe merkezini gezen, Esnafı ziyaret eden vatandaşlarla buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora,Sosyete Pazarında kadınlarla bir araya geldi, onlarla sohbet etti.Pazarı baştan aşağı dolaşan,pazarcı esnafıyla ve pazarda alışverişe gelen vatandaşlarla selamlaşan onlarla sıcak bir sohbet eden Karakoç Dora,MHP iktidarında,Alış Veriş Merkezleri AVM yasasının yeniden düzenleneceği sözünü verdi. Dora,”bu bizim size bir taahhüdümüzdür” dedi.

DORA, ŞİFALI SULAR VE KAPLICALAR DİYARINDA

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraş’ın doğal güzellikleri, tarihi zenginliği, sıcak ve şifalı sularıyla turizme kucak açmış önemli bir yeri olan Kaplıca ve içmeleri, Ilıca’yı da ziyaret etti, hemşerileriyle bir araya geldi. Onlarla samimi ortamda sohbet eden Dora,24 Haziran da yapılacak Cumhur İttifakı ve Milletvekili seçimlerinde partisine oy istedi. Hemşerilerinden partisine oy verecekleri sözünü alan Dora gecenin ilerleyen saatlerinde ılıca’dan ayrıldı.

KADROSUZ TAŞERON İŞÇİSİ KALMAYACAK

24 Haziran’da yapılacak Cumhur İttifak ve Milletvekili seçimlerine haftalar kala siyaset alanları ısındı. Saha inen Milletvekili adayları seçmene yönelik siyasi Propaganda çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bu kapsamda İl ve İlçe merkezlerini buralara bağlı mahalleri ziyaret eden, vatandaşlarla kucaklaşan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş 2.Sıra Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, seçmene, MHP iktidarında ülkesi için yapacaklarını içeren seçim vaatlerini anlatıyor.

Önceki gün akşam saatlerinde Elbistan Ilıca’ya gecen Zuhal Karakoç Dora,burada hemşerilerle bir araya geldi.Hemşerileri tarafından sıcak karşılanan Dora’ya burada daha önce kadroya alınmayan taşeron işçilerin kadro talepleriyle karşılaştı.Dora,”kadro alamayan taşeron işçiler,4/B’li,vekil,sözleşmeli,fahri ve geçici statüde çalışanların kadroya alacağımızı taahhüt ederim” şeklinde cevapladı.

GÜÇLÜ BİR MHP, GÜÇLÜ BİR MECLİS VURGUSU

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği ve ziyaret ettiği her yerde kendisini merak ve ilgiyle dinleyen vatandaşlarla sohbet eden Karakoç, halkın karşısına ayakları yere basan güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi, güçlü bir TBMM’si yaratma projesiyle çıktıklarını anlatarak, “güçlü bir Meclis gurubu ilk hedefimizdir,  partimizin seçim beyannamemizde ülkemizi kalkındıracak Programı ile yurttaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan, bağımsız, özgür ve eşit bireyler olarak yaşamaları sağlanacak; bireyler, aileler ve kadınların aile içindeki konumları güçlenecektir. MHP’nin beyannamesinin içeriğini hayata geçirdiğimizde, Türkiye’de güçlü bir devletin temelini oluşturacaktır.” İfadelerini kullanıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x