Genç yüzücü Doğukan Demir’den büyük başarı

Genç yüzücü Doğukan Demir’den büyük başarı

15 ilin katılımı ile gerçekleşen Okul sporları Genç Erkekler Grup Yüzme yarışmalarına katılan Kahramanmaraşlı Doğukan Demir 200 metre karışık sitilde Grup 2.cisi oldu.

14 Şubat 2017 - 19:35

11-12 Şubat 2017 tarihinde Elazığ’da düzenlenen Okul sporları Genç Erkekler Grup Yüzme yarışmalarına katılan Simya Eğitim Kurumlarında Özel Genç Simya Simya Temel Lisesi Öğrencisi Doğukan Demir 200 metre karışık sitilde Grup 2.cisi oldu. Elazığ Grup elemelerine katılan İstanbul, Kayseri, Samsun, Denizli, gibi 15 ilden yaklaşık 150 milli sporcular ve Fenerbahçe, Enka gibi deve dişi gibi kulüpler de kıyasıya yarıştı. Gençlik spor il müdürlüğü bünyesinde 10 yıldan bu yana yüzme eğitimi alan 16 yaşındaki madalya canavarı genç yüzücü Doğukan Demir Kahramanmaraş’ı temsil etti. Kahramanmaraş’ta derece yaparak girdiği bütün yarışmada da birinciliği sırtlayan Doğukan Demir geleceğin dalgıcı olarak genç yeteneklere örnek oluyor. Girdiği müsabakalarda derece yapıp barajı aşarak Kahramanmaraş adına 11-12 Şubat 2017 tarihinde Elazığ’da düzenlenen Okul sporları Genç Erkekler Grup Yüzme yarışmalarına katılan Simya Eğitim Kurumlarında Özel Genç Simya Simya Temel Lisesi Öğrencisi Doğukan Demir kıyasıya mücadele ederek şampiyonluğa ulaşmaya çalıştığı mücadele de 200 metre karışık sitilde Grup 2.cisi olmayı başardı.

Müsabakada derece yaparak 200 metre karışık sitilde Grup 2.cisi olan Genç Yüzücü Doğukan Demir, Zorlu mücadeleler ile deve dişi gibi kolej takımların milli sporcuları ile mücadele ettim ve 200 metre karışık sitilde Grup 2.cisi oldum. Buraya katılmamada katkıları olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı başta olmak üzere Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap Müdürüme, Sponsorum Mehmet Beşen Beyefendi’ye, Fitnes Kordinasyonerim Ümit Karasu Hocam’a, Antrenörüm Soner Özdemir’e, Simya Eğitim Kurumlarındaki Beden Eğitimi Öğretmenim Mehmet Mert hocam’a çok teşekkür ediyorum. Burada olmamamın bu başarıya ulaşmamın çok büyük emekleri var. Buradan 1. Olarakta çıkabilirdim ama olmadı. Çünkü çalışmalarımı tek başına icra etmem yanımda rekabete çıkacağım birilerinin olmaması beni üzerken ben burada deve dişi gibi takımların sporcuları arasından başarıya ulaştım. İnşallah daha güzel başarılara ulaşıp Şehrimin adını duyuracağım” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu