Gençler için sosyal uyum projesi

Gençler için sosyal uyum projesi

Kahramanmaraş Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen sosyal uyum projesi kapsamında Suriyeli ve Türk gençler kaynaştırılıyor.

14 Nisan 2018 - 04:12

Geçtiğimiz günlerde Yedikuyular kayak merkezinde gençler için bir program düzenlenmiş ve gençler birbirinden keyifli dakikalar geçirmişti. Sosyal Uyum projesi kapsamında bu haftaki adres Lunapark oldu.Doyasıya eğlenen Suriyeli ve Türk bayan gençlerin keyifli bir gün geçirmeleri sağlandı. Sosyal Uyum projesi ile düzenlenen şenlik, gezi ve sinema etkinlikleri hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

 

Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen projeyle, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri aracılığıyla Kahramanmaraş dahil 25 ilde yaşayan Suriyeli ve Türk gençlerle sosyal uyum faaliyetleri, sanatsal, eğitsel ve kültürel faaliyetler yürütülecek. Proje kapsamında ayrıca, dil eğitimine ihtiyaç duyan Suriyeli gençlere Türkçe eğitimler veriliyor.

Proje kapsamında, gençlik merkezlerine araç ve personel desteği sağlanarak, gençlik merkezlerinin altyapısı da güçlendiriliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı