Gençler kıraathane sohbetlerinde Öçal ve Okay ile bir araya geldi

Gençler kıraathane sohbetlerinde Öçal ve Okay ile bir araya geldi

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kıraathane sohbetleri kapsamında Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

31 Aralık 2018 - 20:52

Siyasi tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Öçal ve Okay, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı.
Gençlerin geleceği adına yapılan çalışmaları aktaran Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Belediyemiz gençler adına çok önemli hizmetler yapmaktadır. Bizler bu hizmetlerin takipçisiyiz. Belediye Başkanımız ve ekibi geleceğimiz olan gençlere yönelik her türlü hizmete imza atmaktadır. Gençlerin geleceğine, sanata, tarihe ve ilçesinin gelişmesine çok büyük değer veren bir belediye başkanımız var. Bu hizmetlerin artarak devam edeceğini biliyoruz. Gençlerin de görüşleri bizler için çok önemlidir. Burada onları dinleyerek görüş ve önerilerini de kaydediyoruz.”
“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZDİR”
Gençlere yönelik yapılan hizmetleri sıralayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Geleceğimiz olan gençlere yönelik birçok sosyal, kültürel ve sportif hizmetler yaptık. Bu hizmetlerin başında bölgenin en büyük gençlik merkezi geliyor. Gençlerimiz şuanda gençlik merkezimizi aktif bir şekilde kullanıyor. Şuanda matematik, resim, müzik, yabancı dil ve spor olmak üzere birçok konuda kurslarımız devam ediyor. Ayrıca üniversite öğrencilerimiz gençlik merkezimizi çeşitli aktivitelerde kullanmaktadırlar.  Bunun yanı sıra açık yüzme havuzunu göreve geldiğimiz ilk yıllarda hizmete sunduk. Bölgemizde bulunan eğitim kurumlarına açık yüzme havuzunu özel olarak tahsis ediyoruz. Öğrencilerin farklı bir spor aktivitesi yapması adına da bu projeyi önemsiyoruz. Ayrıca şuanda yapımı devam eden çok büyük bir kapalı yüzme spor kompleksini de inşa ediyoruz. İnşallah onu da kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi