Gençlerimizin neşesini ve enerjisini özledik

Gençlerimizin neşesini ve enerjisini özledik

Dulkadiroğlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Gençlik Merkezi’ne özel anlamlı bir klip hazırlayarak gençlere seslendi.

22 Nisan 2020 - 02:59 - Güncelleme: 22 Nisan 2020 - 03:02

Koronavirüs öncesi gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, virüs nedeniyle kapatılarak yeniden hizmete sunulacağı güne hazırlanıyor. Bu hazırlık aşamasını video kliple anlamlandıran Dulkadiroğlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, klipte gençlere anlamlı bir mesaj verdi.
Normal zamanda gençlerle dolup taşan Gençlik Merkezi’nin virüs sonrasında da dolup taşacağının anlatıldığı mesaj ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin coşkuyla doldurduğu gençlik merkezimizin boynu bükük durumda. Ancak bu iş geçicidir. Bizler gençlik merkezimizi her an gençlerimiz gelecekmiş gibi hazır tutuyoruz. Bu iş bittiğinde gençlerimizle burada yeniden buluşacağız. Onların eğitimlerine katkı sağlayacağız. Sosyal aktivitelerine katılacağız. Coşkuyla burada yeniden buluşacağız. Şimdi sabırla o günü beklemeliyiz. Devletimizin almış olduğu kararlara saygı duymalıyız. Ben o günün geleceği ana kadar gençlerimizi sabretmeye davet ediyorum. Hepsine saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”

DSCF9228

DSCF9241

DSCF9253

DSCF9259

DSCF9267

DSCF9270

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...