Gençlik, Erzincan’a 4 attı

Gençlik, Erzincan’a 4 attı

Kadınlar 3.lig 6 grupta Kahramanmaraş'ı temsil eden Anadolu Gençlikspor, ligin 11.haftasında Batıpark futbol sahasında Erzincan Gençlerbirliğini 4-1 mağlup etti.

06 Şubat 2017 - 13:54

Kahramanmaraş'ı Bayanlar 3. ligde temsil eden Anadolu Gençlikspor, ligin 11.haftasında Anadolu Erzincan Ekibi Gençlerbirliğini konuk etti. Batıpark Futbol sahasında gerçekleşen müsabakada Anadolu Gençlikspor Erzincan Gençlerbirliği’ni eli boş göndermesini bildi. Bayan Futbolunda Şampiyonluk için mücadele eden Anadolu Gençlik kendi evinde Erzincan temsilcisi Gençlerbirliği engelini de aşarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

 

İLK YARI BASKILI MÜCADELE

Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar Futbol 3. Lig şampiyonluğa yürüyen ekiplerimiz Anadolu Gençlikspor Pazar günü Batıpark futbol sahasında ligde durumu vahim olan Erzincan Temsilcisi rakibi karşısında zorlu anlar yaşadı. İlk yarısı 2-1 biten karşılaşmanın 2. Yarısında 2 gol daha atılarak karşılaşma 4-1 olarak tamamlandı. İsmail Gedemenli’nin yönettiği mücadeleye Anadolu Gençlikspor, 11.dakikada Sadiy’nin şık golü ile 1-0 öne geçti. 23. dakikada konuk ekip Yasemin’in attığı golle eşitlik gelirken 35. dakikada Sadiye ile 2. golü bulan Anadolu Gençlik ilk yarıyı 2-1 bitirdi.

 

GENÇLİK SAHADA HÜKÜM SÜRDÜ

İlk yarıda Sadiye ile 2 gol bularak ilk yarıyı önde kapatan Anadolu Gençlikspor 2. yarıda Banu ve Emine ile bulduğu gollerle sahadan 4-1 galibiyetle ayrılan isim oldu. Sahasında oldukça rahat davranan Anadolu Gençlikspor ayağa yaptığı paslarla rakibine baskı kurarken 2. yarıda konuk ekip uzun toplarla ev sahibi Anadolu Gençlikspor’un kalesine hücum etse de golü bulamadı.   

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk 1:Karşılaşmaya konuk ekip Erzincan Genlerbirliği başladı.

İlk pozisyon hatasında Anadolu Gençlikspor’da Huri ani atağa çıktı ve kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top az farkla üstten auta gitti.

Dk11: Sağ kanattan gelişen atakta Anadolu Gençlikspor defansın arkasına gönderilen topu savunma kontrol edemedi ve Sadiye topu filelerle buluşturdu. 1-0

Dk15 Erzincan Gençlerbirliğinde Nazlı ceza alanına kadar topu taşıdı ceza alanı dışından ortasını yaptı. Defansıda aşan top kalecide kaldı.

Dk 17: Anadolu Gençlikspor atağında Leyla savunmanın arkasına gönderdiği topta Huri ceza alanı içineaktardı topla buluşan Sadiye nur sert vurdu ve top auta gitti.

Dk 20: Sağ kanattan gelişen atakta Anadolu Gençlikspor da Banu altı pas içinde topu Emine’ye gönderdi. Emine ise ceza alanı içerisine girmek istedi defansa takılan top rakibin hatalı pasından dönen top Sadiye Nur’un önüne düştü Sadiye Nur ise topu alarak sert vurdu top direkten auta gitti. Dk 23: Sol kanattan gelişen atakta Erzincan Gençlerbirliğin de Nazlı topu içeri açtı. İçeride Merve topu çevirdi ve topa Yasemin topa sert vurdu top filelerle buluştu. 2-1

Dk37 Anadolu Gençlikspor Leyla ile kullandığı kornerde ceza sahası içerisinde gönderilen topa dokunan Sadiyenurü topu az farkla auta gönderdi.

Dk45: İlk yarı ev sahibinin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İKİNCİ YARI;

Dk60: Sol kanattan gelişen Anadolu Gençlikspor atağında oyuna giren Ayşe Tunç, Huri’nin pasını alarak ceza alanına giriş yaptı. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Banu’ya bıraktı. Banu ise sert şutunda topu filelerle buluşturdu. 3-1

Dk67: Orta sahadan gelişen Anadolu Gençlikspor atağında Sevdenur’un içeri gönderdiği top defans’tan dönerken Ceza alanının dışından gelen topa Kaptan Emine sert şutla son bir dokunuş yaptı kaleci topu son anda çeldi.

Dk82: sol kanattan gelişen Anadolu Gençlikspor atağında Şeyda topu Huri’ye aktardı. Huri ise sol taraftan bindirme yaparak ceza alanına girdi ve topu Emine’nin önüne bıraktı. Emine ise sert vurdu ve top kalecinin parmak uçlarından filelerle buluştu. 4-1

Dk90: Genellikle Anadolu Gençlikspor’un kontrolünde gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi Anadolu Gençlikspor’un rakip filede bulduğu 4 golle skor belirlendi. (HABER VE FOTOĞRAFLAR: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta işyeri hırsızı tutuklandı
Kahramanmaraş’ta işyeri hırsızı tutuklandı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı