Gıda paketleri evlerine kadar taşınıyor

Gıda paketleri evlerine kadar taşınıyor

Elbistan Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan bu zor günlerde maddi zorluk yaşayan dezavantajlı kesimlere, sosyal belediyecilik anlayışı ile yardım eli uzatmaya devam ediyor.

12 Nisan 2020 - 02:06

Elbistan Belediyesi Can Kulağı Projesi kapsamında hazırlanan gıda paketlerini, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar taşıyarak, önemli bir çalışmaya imza atmaya devam ediyor.

Adeta kimsesizlerin kimsesi olacak şekilde bir dayanışma platformuna dönüşen ve ihtitaç sahibi ailelerin hemen hemen her türlü ihtiyacını karşılayan Can Kulağı Projesi, Elbistan Belediyesi’nce titizlikle yürütülüyor.

Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada gıda paketi dağıtımının aralıksız süreceği belirtilirken, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bu sürecin atlatılacağı vurgulandı. Açıklamanın devamında, “Elbistan Belediyesi olarak bu zor süreçte hiç kimseyi yalnız bırakmama adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Kovid-19 salgını kapsamında yeni mağduriyetlerin oluşması nedeniyle sosyal yardım çalışmalarımızın kapsamını genişlettik. Belediye Başkanımız Mehmet Gürbüz’ün öncülüğünde ilçemizde faaliyet gösteren tüm oda, meslek grubu, STK’lar, dernek ve vakıflar, hayırsever vatandaşlarımız ve gönüllülerimiz öncülüğünde oluşturulan Can Kulağı Projesi çalışmaları devam ediyor. Özellikle zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte ihtiyaç sahibi aileler için sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak gıda paketi yardımı dağıtımımıza başladık. Görevli personellerimiz bu paketleri vatandaşlarımızın evlerine kadar götürüyorlar. Toplumumuzdaki paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin, bu zor dönemin atlatılmasındaki en önemli güç olduğunu unutmamalıyız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz evlerinden dışarı çıkmamaları. Onların mağdur olmamaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...