Gök-kuş-ağı Projesi ile Eğitim Fakültesi Çevresi Kuş...

Gök-kuş-ağı Projesi ile Eğitim Fakültesi Çevresi Kuş Evleriyle Donatıldı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği 3’üncü sınıf öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ‘Gök-kuş-ağı Projesi” hazırlandı.

30 Mayıs 2019 - 10:00

Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mine Babanoğu koordinatörlüğünde yürütülen ‘Gök-kuş-ağı Projesi’ kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan kuş evleri üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail Yıldırım, akademisyen, personel ve öğrencilerin katılımıyla Eğitim Fakültesi çevresindeki ağaçlara yerleştirildi.

Çevreye duyarlılığı ve hayvan sevgisi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan projeye katkı sağlayanları tebrik eden Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ’de eğitim gören öğrencilerin milli ve manevi değerlere saygılı, topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri için çaba gösterdiklerini belirterek, bu projenin bu çok yönlü eğitimin çıktılarından biri olduğunu ifade etti.

‘Gök-kuş-ağı Projesi’ koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mine Babanoğu ise yürütülen çalışmalarda desteklerini esirgemeyen başta Rektör Can olmak üzere Eğitim Fakültesi Dekanı Yıldırım,  Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yazıcı, akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkür etti. Babanoğu, proje ile sokak hayvanlarına dikkat çekmeyi, doğaya katkı sunmayı ve çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...