Göksun Belediye hizmet binası inşaatında sona gelindi
Reklam

Göksun Belediye hizmet binası inşaatında sona gelindi

Göksun Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl nisan ayında inşasına başlanan ve 112 yıllık ilçenin ilk belediye hizmet binası olma özelliği taşıyan 5 bin metrekare kapalı alana sahip Yeni Hizmet Binasının inşaatında sona gelindi.

17 Haziran 2019 - 06:05

Göksun tarihinin Belediye Hizmet Binası olarak projelendirilen ilk binasını inşa ettiklerini belirten Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yeni hizmet binasının iki ay içinde hizmete gireceğini söyledi.

Yeni hizmet binasının tüm detaylar düşünülerek projelendirildiğine işaret eden Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ülkemizde belediyecilik denince hiç kuşkusuzuz ilk akla gelen isim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz bu göreve talip olduğumuz ilk andan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlayışını kendimize ilke edindik ve bu anlayışa göre hareket ederek projeler ürettik. Tarihi geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan, 1907 yılında Sultan Abdülhamit Han’ın iradesi ile ilçe olan Göksun’u modern bir kent haline getirme hedefimize de Recep Tayyip Erdoğan belediyecilik anlayışı ile emin adımlarla yürüyoruz. Belediye hizmet binası projemiz ise bu anlayış ve hedefimizin ilk sırasında yer almaktadır. Göreve geldiğimizde hemen çalışmalarına başladığımız, Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile 3 kat olarak planladığımız belediye hizmet binasını 2015 yılında projelendirdik. 2018 yılı nisan ayında yapımına başladığımız hizmet binası inşaatımız büyük oranda tamamlandı. İç mekanda taban döşemeler, asma tavan, sıva, boya, ısıtma, soğutma, kablolama işlerinin yapımı büyük oranda bitti. Dış cephe sıva işi tamamlandı, cephe kaplama son aşamasında. Yüklenici firma eksiklikleri tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan da çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Göksu Çayı’nın üzerindeki eski yapıları ve köprüleri kaldırarak üzerini açtık. İki ay içinde bitirmeyi planladığımız, belediye hizmet binamız, mimarisi ve kullanım alanlarıyla olduğu kadar Göksu Çayı’nın da içinden geçtiği modern peyzaja sahip bahçesiyle de eşsiz bir güzelliğe sahip olacak. Hizmet binamızın şimdiden tüm halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x