Göksun Belediyesinin Rafadan Tayfa Gösterisi yoğun ilgi ile...

Göksun Belediyesinin Rafadan Tayfa Gösterisi yoğun ilgi ile izlendi

Göksun Belediyesi, her yaş gurubundan tüm vatandaşların istifade edebileceği sosyal, kültürel ve sportif alanlarla donatılarak inşa ettiği Kültür Merkezinde, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümüne yakışır bir programa imza attı.

17 Kasım 2023 - 04:50

“Rafadan Tayfa” çizgi filminin kahramanları, “Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri” ile depremzede çocuklarla buluştu. Göksun Kültür Merkezi Konferans Salonunu hınca hınç dolduran çocuklar, Rafadan Tayfa’nın sevilen kahramanları Akın, Hayri, Mert, Kamil, Hale ve Sevim’in seslendirdiği şarkı ve türkülere eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada Göksun Belediyesinin tüm tesislerinin ve imkanlarının çocuklar için var olduğunu söyledi.

Okullar başlarken eğitim desteği olarak kırtasiye seti hediye ettiklerini belirten Başkan Aydın, ara tatil döneminde de Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri ile 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin ardından çocukların moral ve motivasyonlarının artırılmasını amaçladıklarını ifade etti.

Kültür Merkezi Binasının önümüzdeki günlerde açılışını yaparak tüm alanları ile hizmete sunacaklarının müjdesini veren Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin ardından sevgili çocuklarımızın, yavrularımızın moral ve motivasyonu bir nebze de olsa artırmak için hepinizin sevdiği çizgi film karakterlerini yavrularımızla buluşturuyoruz. Bu gün Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri için bir araya geldiğimiz bu Kültür Merkezimizi inşallah bundan sonra daha sık kullanacak, bir birinden güzel tiyatro, sinema, konser, eğitim ve kültürel faaliyetleri bu salonda sizlerle hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu merkezimiz içinde sizler ve abileriniz için oyun alanları, okuma salonları, kütüphane, cep sineması ve spor salonu yaptık. Bahçesinde ise Basketbol ve Voleybol Sahası, Futbol Sahası, Tenis Kortu ve Yüzme Havuzu yaparak sizlerin hizmetine sunduk. Eğitim dostu bir belediye olarak bugüne kadar eğitim alanında ilçe merkezimizden en uzak mahallemize kadar sevgili yavrularımıza, öğrencilerimize elimizi uzattık, destek olduk, olmaya ve geleceğimizin teminatı olan siz yavrularımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinizi tüm kalbimle kucaklıyor, iyi eğlenceler diliyorum.

Gün içerisinde iki senas olarak düzenlenen sahne gösterileriyle son derece mutlu olan ve gönüllerince eğlenen yaklaşık bin çocuk ve ailelerine program sonunda tatlı ikramı da yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x