Gonca: "Yaralarımızı birlikte saracağız"

Gonca: "Yaralarımızı birlikte saracağız"

Ülkemizi derinden sarsan kayıplar vermemize sebep olan 6 Şubat depremi sonrası yaralarımızı birlikte sarmaya devam ediyoruz. Cezmi Gonca, “Gonca Sürücü Kursu olarak, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın kurs ücretlerini silme kararı aldık” dedi.

18 Mart 2023 - 22:05 - Güncelleme: 19 Mart 2023 - 12:22

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ın önde gelen sürücü kursu firmalarından Gonca Sürücü Kursu da anlamlı bir harekete imza attı. Kent merkezinde hayatını kaybeden vatandaşların kurs ücretlerinin sildiklerini ifade eden Gonca Sürücü Kursu Sahibi Cezmi Gonca, “Deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Zor bir dönemden geçiyoruz Ülke olarak bu günleri birlik beraberlik içerisinde omuz omuza vererek yaralarımızı sararak atlatacağız İnşallah. Gonca Sürücü Kursu yönetimi olarak bizde bu dönemde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine bir nebze olsun rahatlatmak amacıyla kurs ücretlerinden feragat ettik” dedi.

Daha önce ise Şehit ve Gazi çocuklarına ücretsiz ehliyet kursu hizmeti de verdiklerini belirten Gonca, Bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x