Gönül Kardeşliği elini uzatmaya devam ediyor

Gönül Kardeşliği elini uzatmaya devam ediyor

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gönül Kardeşliği Topluluğu ihtiyaç sahibi ailelere destek vermeye devam ediyor.

18 Mart 2019 - 05:37

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği bu hafta Dikilitaş ve Akbulut ailelerine ziyarette bulundu.

Her geçen gün yaptığı destek ve yardımlarla büyümeye devam eden Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden Kurtuluş Akbulut ailesini ziyaret ederek erzak ve gıda yardımında bulunarak ailenin sıkıntıları dinlendi.


Daha sonra Onikişubat İlçesi Selimiye Mahallesi’nde ikamet eden Dikilitaş ailesini ziyaret edildi. Aileye gıda ve giyim yardımı yapan Gönül Kardeşliği Topluluğu ailenin çocukları Maşide ve Umut Dikilitaş’a bot, mont ve eşofman desteğinde bulundu. Her iki ziyarette Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette ailelerin sıkıntıları dinlenerek destek devam edileceği sözü verildi.


DESTEKLER HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Her hafta iki aileyi ziyaret bulunarak onların sıkıntılarıyla bir nebze de olsa güç kazandıklarını söyleyen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Başkanı Muhammed Alıç, ilerleyen haftalarda yardımda bulunduğumuz aile sayısını çoğaltacaklarını söyledi.

Alıç, Geçtiğimiz günlerde Onikişubat İlçesine bağlı Çağırkan Mahallesi’nde bulunan Çağırgan İlkokulu’ndaki ihtiyaç sahibi 40 öğrenciye Bot, Mont ve Kırtasiye yardımında bulunduklarını ve her kesimden büyük destek gördüklerini söyledi.


Destekler büyüdükçe bizde topluluk olarak büyüyoruz diyen Alıç, “Daha geniş kitlelere ulaşacaklarını özellikle kırsal kesimlerde ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilere destek vereceğiz. Bugün destek verdiğimiz Dikilitaş ve Akbulut ailelerine Gönül Kardeşliği Topluluğu Onursal Üyelerinden Mustafa Alıç ve ismini açıklanmasını istemeyen hayır sahibi arkadaşlarına, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Fatma Nur Alıç ve Feyza Salık’a desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi