Gönüller Bir Olsun gönülleri ısıtmaya devam ediyor
Reklam

Gönüller Bir Olsun gönülleri ısıtmaya devam ediyor

Gönüller Bir Olsun Ekibi Kahramanmaraş Çağlayancerit ilçesinde Soğukpınar İlköğretim okuluna kışlık mont ve ayakkabı yardımı yaparak gönülleri ısıtmaya devam ediyor.

28 Ekim 2019 - 23:54

Kırsal bölgelerde eğitim gören çocuklara kışlık giyecek ve bot yardımında bulunmaya devam eden Gönüller Bir Olsun Ekibi çocukların mutluluklarına mutluluk katıyor.

Bölgede zorlu kış şartlarında eğitim gören çocuklar için harekete geçen, aralarında öğrenci, esnaf, memur ve hayırseverlerin bulunduğu gönüllüler, yardım malzemelerini kırsal kesimde eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıyor.

Yaptıkları yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan gönüller Bir Olsun ekibinden Fazilet Çomruk şunları söyledi;“Çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha öncede değişik çalışmalar için birçok köy okulu ziyaretlerimiz oldu. Bugünde Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçesi Soğukpınar İlköğretim Okulu’muzu ziyaret ettik. Tabii bu çocukların birçok şeye ihtiyacı olduğunu tahmin ediyoruz. Bundan dolayı bu kardeşlerimiz için kış aylarında üşümemeleri için kışlık elbise ve ayakkabı getirdik. Gönüller Bir Olsun Ekibi nerede bir ihtiyaç sahibi varsa gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Biz gönüllüler olarak derdimiz hep çocuklar. İstiyoruz ki çocuklar hep mutlu olsun, onlar hep gülsünler. Gönüller bir olsun ekibi ve bu yolda bizleri yalnız bırakmayan merhametli insanlar iyi ki var. Onların sayesinde birçok köy okulunda okuyan çocuklarımızın eksiğini giderip yardımları ulaştırıyoruz. Bu gibi yardım çalışmalarımız ise gücümüzün yettiğince devam edecek.   Etkinliğimize yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x