Gösterileri nefes kesti

Gösterileri nefes kesti

Artistik Buz Pateni Yarışması’da bayanlar kategorisinde birinci olan Naz Arıcı, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Buz Pisti'nde gerçekleştirdiği gösterisi nefesleri kesti.

21 Temmuz 2015 - 11:03

Türkiye'yi birçok uluslararası yarışmada temsil eden ve bu yıl Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması’da bayanlar kategorisinde birinci olan Naz Arıcı ve Antrenörü Duygu Salur'un Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Buz Pisti'nde gerçekleştirdikleri gösteri nefesleri kesti.

Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen gösteride fırtına gibi esen milli sporcu ve antrenörü unutulmaz bir görsel şölen sundular. Müziğin ritmine uygun figüratif hareketleriyle buz pistinde adeta fırtına gibi eserek, tüm dikkatleri üzerlerine çeken ikili gösterilerini gün içinde iki seans halinde tekrarladı.

 

BAYRAM COŞKUSUNU KEYİF İÇİNDE YAŞADILAR

Bayram boyunca Çocuk Atölyesi’nde de minik ziyaretçileri eğlendirmek için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Rengârenk boyalarla yüzlerini çizgi film kahramanları gibi boyatan çocuklar, bayramın tadını doya doya çıkardılar. Bayram süresince Piazza’yı ziyaret eden küçük büyük herkes renkli, canlı ve eğlenceli etkinliklerle bayram coşkusunu keyif içinde yaşadılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi